Ексклюзиви
понеділок, 06 вересня 2010 14:44

Київенерго припинила подачу холодної води на верхні поверхи

Київенерго припинила подачу холодної води на верхні поверхи

Компанія Київенерго з понеділка, 6 вересня, припинила обслуговування підкачувальних насосів холодної води в багатоповерхових будинках Києва через відмову компанії Київводоканал укласти договір про їх експлуатацію.

Як говориться в повідомленні Київенерго, раніше компанія звернулася до міської влади, а також до прокуратури Києва щодо недотримання Київводоканалом законодавства, що може призвести до припинення подачі холодної води мешканцям верхніх поверхів багатоповерхових будинків.

На думку енергокомпанії, водоканал безпідставно відмовляється переоформити договір на підкачування холодної води і підписати акти спожитої електроенергії насосами за останні чотири роки.

Так, за даними компанії, 1 липня 2005 Київводоканал уклав з двома філіями Київенерго договори про надання послуг з підвищення тиску холодної води, згідно з якими водоканал має компенсувати витрати на експлуатацію насосних агрегатів.

З 1 січня 2006 Київводоканал припинив розрахунки за надані послуги з вказаними договорами та оформлення актів виконаних робіт, мотивуючи це закінченням терміну дії договору.

За даними енергокомпанії, станом на 1 липня борг водоканалу за експлуатацію насосів становив 54,6 млн. гривень.

Раніше, 3 вересня, стало відомо, що Київська міська державна адміністрація залучила кредит 1,5 млрд гривень в Укрексімбанку та Ощадбанку для компенсації різниці в тарифах енергопостачальній компанії Київенерго.

Корреспондент.net

Зараз ви читаєте новину «Київенерго припинила подачу холодної води на верхні поверхи ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути