четвер, 24 вересня 2009 13:37

Київавтодор обіцяє, що затори на мосту Патона закінчаться у листопаді

Київавтодор обіцяє, що затори на мосту Патона закінчаться у листопаді

Будівництво транспортної розв"язки на мосту Патона, яка збільшить пропускну спроможність мосту, виходить на фінішну пряму. Тунель планують закінчити у листопаді. Про це повідомили в прес-службі КК "Київавтодор".

"Роботи на мосту Патона тривають і наближаються до завершення. Тунель плануємо відкрити у листопаді", - відзначили у прес-службі.

Нагадаємо, будівельні роботи біля мосту Патона почалися у жовтні минулого року.

Також нагадаємо, що для розв"язання існуючої транспортної проблеми у Києві розроблена Програма будівництва і реконструкції дорожньо-транспортних об"єктів на 2007-2011 роки, що передбачає залучення майже 20 млрд. гривень.

Згідно із програмою, передбачено облаштування і відновлення 80 об"єктів. Серед основних об"єктів: будівництво Подільського мостового переходу через Дніпро, реконструкція транспортної розв"язки на Московській площі, реконструкція транспортної розв"язки на Ленінградській площі, будівництво транспортної розв"язки біля станції метро "Дніпро", реконструкція Поштової площі, будівництво транспортної розв"язки на перетині Дніпровської набережної і проспекту Возз"єднання, будівництво Великої окружної дороги на ділянці від вулиці Богатирської до Мінського шосе, реконструкція моста ім. Патона, реконструкція транспортної розв"язки на перетині вул. Гетьмана з проспектом Перемоги (Шулявський шляхопровід).

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Київавтодор обіцяє, що затори на мосту Патона закінчаться у листопаді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути