Ексклюзиви
понеділок, 07 вересня 2009 11:10

Кияни відстояли у Черновецького дитячий майданчик

Кияни відстояли у Черновецького дитячий майданчик
При сприянні столичної прокуратури суд скасував рішення Київради про виділення земельної ділянки, на якій розташовані дитячий та спортивний майданчики, під будівництво офісного центру.

Як сьогодні, 7 вересня, повідомили в прокуратурі Києва, постановою столичного апеляційного господарського суду від 3 вересня поточного року в повному обсязі задоволено вимоги прокурора за позовом про скасування рішення Київради про передачу для будівництва земельної ділянки по вулиці Щекавицькій, 25.

Зазначеним рішенням N 635/3211 від 7 липня 2005 року ТОВ Бізнес-Актив було передано 0,17 га для будівництва та експлуатації офісного центру із вбудованими торговими приміщеннями.

На цій ділянці фактично розміщено дитячий і спортивний майданчики. Мешканці будинків на вул. Щекавицькій і Межигірській звернулися до столичної прокуратури, яка провела перевірку законності рішення Київради і, пройшовши кілька судових інстанцій, домоглася його скасування.

Нагадаємо, що 26 серпня Апеляційний суд Києва визнав право на мирні протести мешканців житлового будинку по вулиці Гончара 17-23 проти виконання будівельних робіт на цій вулиці, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Кияни відстояли у Черновецького дитячий майданчик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути