неділя, 13 грудня 2009 10:54

Китаєць вбив 12 родичів в рідному селі

Китаєць вбив 12 родичів в рідному селі

Поліція провінції Хунань в центральній частині Китаю в неділю вранці заарештувала чоловіка, який убив 12 осіб і спалив шість будинків в рідному селі.

За словами представника поліції, 34-річний Лю Ай Бін (Liu Aibing) вбив власного батька, а також представників п"яти поколінь своєї сім"ї. За деякими даними, чоловік недавно повернувся з іншої провінції, де намагався знайти роботу. Крім того, повідомляється, що Лю страждав від психічного розладу.

Поліція відмовилася розповісти подробиці вбивств, проте місцеві ЗМІ стверджують, що Лю розстріляв своїх жертв з мисливської рушниці. Щоб затримати зловмисника, довелося задіяти загін поліції особливого призначення і військовий десант.

Це вже не перший випадок масових вбивств в Китаї за останні місяці. Так, на початку грудня з психіатричної клініки в провінції Юньнань втік чоловік, який встиг убити своїх батьків і ще четверо родичів, перш ніж його заарештували. А в кінці листопада в провінції Хенань зловили китайця, який зарубав батьків, дружину, синів і сестру, що проживали в Пекіні.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Китаєць вбив 12 родичів в рідному селі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути