четвер, 26 листопада 2009 13:13

Божевільний китаєць порізав 13 перехожих на вулиці

Божевільний китаєць порізав 13 перехожих на вулиці
Поліція застрелила божевільного, який зарізав одну особу і поранив ще дванадцятьох, в тому числі свою власну сестру. Трагедія сталася в китайському місті Харбін посеред людної вулиці о сьомій годині ранку в четвер, повідомляє Global Times.

Перед тим як почати вбивати на вулиці, Пан Юанфей вдома тяжко поранив ножем рідну сестру. Після цього він вискочив на вулицю, де напав на 12 випадкових перехожих.

Поліція спробувала зупинити його сльозогінним газом, але зазнала невдачі. Вбивця кинувся на полісмена, проте той після попереджувального пострілу в повітря застрелив божевільного.

В 1991 році Юанфей був ув"язнений на шість років за грабунок. Родичі вбивці говорять, що він мав симптоми душевної хвороби.

Сестра вбивці та 11 інших постраждалих перебувають у лікарні. 43-річного загиблого чоловіка звали Ванг Йоу. Він працював вчителем музики в дитячій школі.

Переклад: Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Божевільний китаєць порізав 13 перехожих на вулиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути