середа, 12 травня 2010 16:15

Китайський маньяк зарізав семеро дошкільнят

Китайський маньяк зарізав семеро дошкільнят
На північному заході Китаю внаслідок нападу на дитячий садок загинуло семеро малюків, ще 20 дітей отримали поранення.

Подробиці інциденту, що стався вранці в середу в місті Ханьчжун провінції Шеньсі, поки не відомі. Всі потерпілі відправлені до лікарні, про їхній стан не повідомляється.

За останні два з половиною тижні в різних провінціях країни сталося кілька гучних нападів на дітей. Так 30 квітня у місті Вейфан (провінція Шаньдун) чоловік молотком завдав поранення п'ятьом дітям в установі дошкільної освіти, а потім здійснив акт самоспалення. До цього в провінціях Гуандун і Фуцзянь від рук озброєних ножами маніяків постраждали 45 школярів.

29 квітня 2010 від рук озброєного ножем чоловіка постраждали 28 дітей і троє дорослих у місті Тайсін східній провінції Цзянсу. П'ять малюків перебувають у критичному стані в лікарні.

Днем раніше колишній вчитель з ножем напав на дітей у місті Лейчжоу (південна провінція Гуандун). Постраждали 16 дітей і шкільний учитель малювання. У цей самий день вранці був страчений чоловік, засуджений до смерті за вбивство вісьмох дітей, яке він здійснив 23 березня на подвір'ї початкової школи Наньпін (східна провінція Фуцзянь).

Вести
Зараз ви читаєте новину «Китайський маньяк зарізав семеро дошкільнят». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути