понеділок, 23 серпня 2010 18:50

Китайцеві з носа видалять гігантську пухлину (ФОТО)

Китайцеві Фею Джианджуну, 41 рік, зроблять операцію з видалення пухлини на носі. Гроші на лікування дасть Китайське міністерство охорони здоров"я.

Чоловік мешкає у власному будинку в північно-східній китайській провінції Цзилінь. Більшість часу проводить в приміщенні, щоб своїм зовнішнім виглядом не лякати сусідів. Його іменем батьки лякають неслухняних дітей.

"Намагаюся не виходити на вулицю. Моя сім"я надто бідна, щоб компенсувати людям моральні збитки від зустрічі зі мною", - сказав чоловік.

Здоров"я Фея Джианджуна погіршилося рік тому. Він почав страждати від сильного головного болю. Помітив у себе на кінчику носа маленький горбик. З часом пухлина почала розростатися.

Батьки відвезли його у лікарню міста Цзилінь, де лікарі діагностували рак носа. Грошей у сім"ї не було, тому родичі погодилися виконувати найбруднішу роботу, щоб заробити на знеболювальне.

Лікар Чжан Джіанюн з військового шпиталю міста Цзилінь сказав, що чоловік без негайного лікування проживе не більше 6 місяців.

"Йому призначили променеву терапію, щоб зменшити пухлину. Потім зробимо пластичну операцію", - сказали у лікарні.

За матеріалами Ananova

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «Китайцеві з носа видалять гігантську пухлину (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути