понеділок, 30 квітня 2018 14:02

Кірі Біленькій на пересадку кісткового мозку терміново треба $175 тис

Кірі Біленькій на пересадку кісткового мозку терміново треба $175 тис
Фото надане Олександром Біленьким

Трирічна Кіра Біленька з Мелітополя Запорізької області потребує пересадки кісткового мозку. В неї виявили гострий лімфобластний лейкоз. Після пройденого лікування згодом стався надранній рецидив. Операцію необхідно зробити в найближчі два місці. На пересадку потрібно $175 тис.

"Кірочка народилася здоровою дитиною. Її вага становила майже 5 кілограм. Лікарі казали, як справжній богатир. Вона в нас зарані пішла й почала говорити. В 1,5 роки відвідувала розвиваючі заняття. А в 2,3 роки ми помітили на її шиї збільшені лімфовузли. Педіатр сказала, немає нічого страшного. Але лімфовузли не зникали і ми звернулися до іншого лікаря. В аналізах крові виявили ракові клітини. Кіру госпіталізували в обласну дитячу лікарню, згодом в Київ. Донечка лікувалася більше року. Торік восени Кіра пройшла всю хімію і її виписали додому. Радощам дитини не було меж. Вона обнімала і цілувала свої іграшки. Але в березні знову в крові виявили ракові клітини, стався надранній рецидив. Лікар каже, що потрібна термінова пересадка кісткового мозку. На збір дали два місяці. Документи Кіри ми відправили в кілька закордонних клінік. Поки що відповідь прийшла лише з Туреччини. Сума операції захмарна – 175 тисяч доларів. Їх треба зібрати за два місяці. Ми дуже просимо небайдужих людей допомогти нам врятувати життя єдиної донечки", - розповів Cazeta.ua батько Олександр Біленький.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 4149 4996 4814 4127 (мати Кіри Біленька Ангеліна Сергіївна), її контакти: (067) 376 45 83

Контакти батька Олександра Біленького: (097) 844 77 38.

Сторінка в instogram @help_belenka_kira

Любов КАРНАРУК

Фото надане Олександром Біленьким

Зараз ви читаєте новину «Кірі Біленькій на пересадку кісткового мозку терміново треба $175 тис». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути