Ексклюзиви
середа, 19 грудня 2012 11:17

Київські скаути спакували 750 адресних подарунків від Миколая для категорійних дітей
12

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

У скаутському центрі на НСК "Олімпійський" волонтери розгорнули справжню "Фабрику Святого Миколая". Там вони пакують святкові подарунки для категорійних дітей.

"Загалом у нас буде 750 подарунків. Вони призначені для дітей-сиріт, діток із прийомних сімей, вихованців шкіл-інтернатів міста Києва та Київської області, – розповідає Gazeta.ua голова молодіжного об'єднання "Скаути Києва" Аліна Чернишова. – Починаючи з початку грудня ми дали клич населенню, нашим партнерським організаціям, підприємствам, з якими співпрацюємо, стосовно надання допомоги, аби ми могли формувати такі конкретно-адресні подарунки в руки дітям".

В адресну коробку-пакунок від Миколая волонтери кладуть солодощі, книжки, розмальовки, стаканчики, мочалки, м'які іграшки тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На День Святого Миколая роздали 10 тисяч подарунків

"Тобто такі подарунки, що можуть знадобитися дитині-сироті або в виховному закладі, або якщо вона знаходиться в кризовій родині. Окремо ми також спакуємо великі коробки, де будуть куртки, шапки, шарфи, носочки, тапочки – все те, що ми не можемо передавати індивідуально. За допомогою пошти надсилатимемо ці великі коробки з теплим одягом до шкіл-інтернатів Чернігівської, Житомирської, Хмельницької, Закарпатської, Полтавської, Сумської, Одеської, Чернівецької, Луганської та Донецької областей", – зазначила голова столичних скаутів.

"Фабрика Святого Миколая" діє в рамках великої благодійної акції "Крок до щастя", заснованої ще два роки тому соціально активною молоддю столиці.

Зараз ви читаєте новину «Київські скаути спакували 750 адресних подарунків від Миколая для категорійних дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути