середа, 09 грудня 2009 12:21

Київські феміністки зіграють з повіями у футбол (ФОТО)

Наступного тижня на Михайлівській площі жіночий рух FEMEN проведе акцію "Євро 2012 - без проституції!", приурочену до офіційної презентації логотипу та слогану майбутнього футбольного чемпіонату.

Активістки організації зіграють у футбол в центрі столиці. Сексапільна збірна України і Польщі битиметься з командою повій за верховенство на майбутньому чемпіонаті Євро 2012. Матч відбудеться за будь-якої погоди.

Мета акції жіночого руху FEMEN - застерегти уряд України і самих українців від брудних наслідків проведення міжнародних спортивних чемпіонатів: стрімкого зростання кількості повій, напливу секс-туристів та легалізації проституції.

Жорстка реакція FEMEN викликана побоюваннями, що в Україні реалізовується план легалізації проституції під Євро 2012. Про це свідчить всесвітня практика проведення міжнародних спортивних заходів, а також заяви офіційних осіб України.

Лобісти легалізації вважають, що гостям чемпіонату необхідно надати всі комфортні умови для перебування в країні, зокрема і допомогти "спустити пару".

"Ми дуже раді, що у нас в Україні проходитиме міжнародний футбольний чемпіонат. І ми вважаємо неприйнятними, що за спортом, культурою тіла і духом перемоги, тягнеться хвіст проституції і секс-туризму. Жінки не повинні ставати заручницями спортивних дільців", - заявила Ганна Гуцол, лідер жіночого руху FEMEN.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Київські феміністки зіграють з повіями у футбол (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути