пʼятниця, 24 квітня 2009 11:26

Киянка вбила, розчленувала, зварила і спустила в унітаз свою свекруху

Киянка вбила, розчленувала, зварила і спустила в унітаз свою свекруху

Сорока-п"ятирічна жінка позбавила життя свою свекруху. Забила на смерть у ванній кімнаті. Звести зі світу стареньку планувала вже давно. Мовляв, накипіли побутові сварки. Жінка роками сварилася з родичкою і терпець таки урвався.

Затримана: "Шкодую, тому що це злочин. І жорстокий. Але я прагнула зробити це. Дуже".

Олександр Радкевич, помічник керівника Подільського РУ міліції м. Києва: "На свята діти поїхали в інше місто і вона залишилася на одинці з свекрухою. Вона перед цим випила близько пляшки горілки. Після чого вчинила скандал. Била її по голові. Після затягнула її в ванну кімнату, де ще кілька разів вдарила головою об кахель. Після чого остання померла".

Убивця працювала кухаркою. Тому ідея – куди подіти труп, прийшла в голову сама собою. Жінка взяла кухонного ножа й стала до роботи.

Затримана: "Я порвала свою свекруху на шматки. Стримувалася багато років. Далі варила ці всі її члени ну, суглоби там, відривала м"ясо. Подрібнювала. І викидала. В унітаз. І змивала водою".

Про вбивство міліціонерам повідомили родичі. Люди повернулися додому після свят і здивувалися раптовому зникненню старенької бабусі. Коли ж знайшли на балконі рештки бідолашної – викликали правоохоронців. У будинку тепер подейкують, що то вже четверте вбивство в цій квартирі.

Сусіди: "Насильницька смерть присутня скрізь в цій квартирі. Там помер і брат і сестра. Цій невістці всі заважали. Вона переслідувала мету абсолютно свою. Щоб тільки вона була там господинею".

Хай там як, а жінку судитимуть за факти, а не чутки. До того ж, медики перевірять її психічне здоров"я.

Нагадаємо, у лютому в Запоріжжі лікар убив і намагався розчленувати місцевого жителя. Ще раніше працівники міліції в Луганській області затримали двох чоловіків, які з метою заволодіння квартирою вбили, розчленували і закопали поблизу Алчевська тіло її 80-річної господині. Також повідомлялося, що охоронець одного з будмайданчиків Одещини убив свого товариша по чарці й розчленував тіло бензопилою.

За матеріалами НТН, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Киянка вбила, розчленувала, зварила і спустила в унітаз свою свекруху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути