вівторок, 24 травня 2011 18:24

Кейт Міддлтон гідно зустріла Обаму з дружиною
9

Герцог і герцогиня Кембриджські на вихідних повернулися додому після медового місяця, проведеного на Сейшельських островах. А вже сьогодні пара приступила до виконання своїх офіційних обов'язків. Вільям і Кейт провели першу офіційну зустріч в статусі подружжя. Вони зустрічали першу пару США.

За підрахунками англійських таблоїдів, це третій державний візит президента США до Великої Британії за останні сто років. Взагалі-то Барак Обама з дружиною прилітали до Лондону два роки тому, але тоді це був візит в рамках саміту "G20".

Обама прибув до Лондону з Ірландії. Візитом до цієї країни він розпочав поїздку до країн Європи. Крім Ірландії та Великої Британії президент США відвідає Францію, де візьме участь у саміті Групи восьми, а потім поїде до Польщі.

Для початку Барак Обама разом з дружиною Мішель відвідали Букінгемський палац. Подружжя Обами зустрілися з королевою Єлизаветою II та її чоловіком принцом Філіпом. Потім вони провели зустріч з принцом Чарльзом і його дружиною Каміллою Паркер. І нарешті поспілкувалися з подружжям герцогів Кембриджських.

Двадцятихвилинна розмова відбувалася за зачиненими дверима, пише Guardian. Це перша офіційна зустріч молодят з главами інших держав.

"Посвіжіла, засмагла після відпочинку проведеного на Сейшелах герцогиня Кембриджська з деяким апломбом приступила до виконання своїх нових обов'язків у ролі члена королівської сім'ї", - зазначає Daily Mail.

Дійсно, на своєму першому офіційному прийомі Кетрін трималася з гідністю.

Найближчі два дні Барак і Мішель Обама проведуть у Букінгемському палаці як гості королеви. Жити вони будуть у шестикімнатних апартаментах, де свою першу шлюбну ніч провели принц Вільям і його дружина Кетрін.

Зараз ви читаєте новину «Кейт Міддлтон гідно зустріла Обаму з дружиною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути