вівторок, 10 травня 2011 17:29

Принц Вільям повіз свою дружину на Сейшельські острови

Принц Вільям повіз свою дружину на Сейшельські острови

Британський принц Вільям та його дружина Кетрін вирушили у весільну подорож за межі Великої Британії. Де саме пара проведе медовий місяць, тримається в секреті.

"Вони виїхали провести медовий місяць, і пара попросила поважати їхнє право на особисте життя", - зазначив офіційний представник принца Вільяма.

Проте в ЗМІ активно множаться припущення про те, де ж молодята можуть знаходитися. Раніше в якості ймовірних напрямків називалися Карибські острови, Кенія, південь Йорданії, острів Корфу. Газета "Дейлі міррор" повідомила сьогодні, що подружжя прибули на Сейшельські острови в Індійському океані.

Головне весілля року відбулося 29 квітня. Спостерігати церемонію на вулиці Лондона вийшли близько 1 мільйона осіб, а глобальна телеаудиторія досягла 2,4 мільярда глядачів. Вільям Уельський і Кейт Міддлтон повінчалися у Вестмінстерському абатстві, потім вирушили на прийом до Букінгемського палацу, а ввечері відбувся бал для 300 найбільш близьких гостей.

Через кілька днів після весілля Вільям, який служить пілотом пошуково-рятувального вертольота королівських ВПС, повернувся на базу до Уельсу. За минулий тиждень принц встиг здійснити серію службових вильотів. І тільки зараз пара відправилася у весільну подорож.

Зараз ви читаєте новину «Принц Вільям повіз свою дружину на Сейшельські острови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути