понеділок, 10 серпня 2009 21:22

Католики пообіцяли зірвати концерт Мадонни в Польщі

Католики пообіцяли зірвати концерт Мадонни в Польщі
Польські католики оголосили про намір зірвати концерт Мадонни, який повинен пройти в найближчу суботу, 15 серпня, у варшавському аеропорту Бемово, пише 10 серпня Dziennik. Біля огорожі концертного майданчика вишикуються учасники акції протесту, які співатимуть релігійні гімни і патріотичні пісні, щоб заглушити виконавицю.

У руках у протестуючих будуть зображення діви Марії, транспаранти і національні прапори. Вони також мають намір спорудити додаткову сцену, з якої закликатимуть відвідувачів концерту бойкотувати захід. Між тим, велика частина квитків вже розпродана, і на концерт можуть прийти до 70 тисяч людей.

Незадоволеність віруючих викликає, насамперед те, що концерт поп-співачки співпадає з католицьким святом Вознесіння діви Марії. Раніше концерт вже опинився під загрозою зриву через те, що представники варшавських пожежних служб не отримали від організаторів концерту необхідної документації, проте це питання вдалося залагодити.

Виступи Мадонни і раніше провокували негативну реакцію з боку ортодоксальних католиків в різних країнах. Сама співачка виросла в католицькій сім"ї (повне ім"я виконавиці - Мадонна Луїза Вероніка Чікконе), і в її концертах і відеокліпах багато християнських мотивів. Зокрема, під час туру "Confessions" вона з"являлася на сцені розіпнутою на дзеркальному хресті, а у відеокліпі на композицію "Like а Prayer" вона спокушала Ісуса.

Католики та інші християни неодноразово заявляли, що поведінка і виступи Мадонни ображають їхні релігійні почуття і намагалися домогтись відміни концертів, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Католики пообіцяли зірвати концерт Мадонни в Польщі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути