понеділок, 12 жовтня 2009 17:20

Карла Лагерфельда обурюють "жирні матусі"

Карла Лагерфельда обурюють "жирні матусі"

Дискусія про необхідність зміни ідеалів краси, що розгорнулась в німецькому суспільстві, викликала обурення дизайнера Карла Лагерфельда.

Німецький модельєр Карл Лагерфельд відомий в світі моди не лише своїми творіннями, але і тим, що він висловлює думку, не зважаючи на реакцію публіки.

Дискусію про худих моделей, яка розгорнулась останнім часом в засобах масової інформації, модельєр вважає просто "абсурдною".

"Жирні матусі з пакетами чіпсів сидять перед телевізором і говорять, що худі моделі потворні", – сказав Карл Лагерфельд.

На думку дизайнера, світ модного одягу – це світ мрій і ілюзій, тому товстим моделям там не місце. Обурення Карла Лагерфельда викликало неочікуване рішення жіночого журналу Brigitte. Як повідомила редакція журналу, з наступного року вони відмовляються від послуг професійних (худих) манекенниць, а роль моделей на сторінках журналу виконуватимуть "нормальні" жінки з середньостатистичними фігурами.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Карла Лагерфельда обурюють "жирні матусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути