Ексклюзиви
неділя, 07 листопада 2010 17:14

Караванська присвятила УПА нову колекцію одягу (ФОТО)
16

У суботу, 6 листопада, ввечері на території трамвайного депо у Львові українська дизайнерка Оксана Караванська презентувала мілітарі-колекцію осінь-зима 2010/2011, присвячену УПА.

"Я подумала, що наступного сезону має бути модним одяг у стилі мілітарі. А з усього армійського мені найближча тема УПА, бо це наша історія. Моя бабця і дід багато розповідали мені про часи УПА. А щоб задати показу відповідної атмосфери, я хотіла вибрати якесь старе місце. Дізналася, що у депо є приміщення від Львівського історичного музею, і одразу вирішила провести показ тут", - сказала дизайнерка.

На подвір'ї перед в'їздом у депо поставили віз із сіном, гармату. Вояки у формі УПА варили куліш та усіх пригощали. На відкритому вогні варили узвар, частували медовухою.

У самому приміщенні для показу нічого не змінювали, декорацій не було. Розставили крісла для глядачів, моделі ходили по дерев'яних дошках.

У колекції були високі чоботи на шнурівку та грубій підошві. Їх одягли до костюмів зі спідницею, шортів і навіть вечірніх суконь. Чоботи мають бути обов'язково незав'язані до кінця, щоб язичок черевика звисав на одній нозі. Піджачки і пальта Караванська оздобила двома рядами металевих ґудзиків. Кольори вибрала коричневі, темно-сині, малинові.

На показ спеціально ранковим поїздом із Києва приїхав співак Олександр Пономарьов. Він зізнався кореспонденту Gazeta.ua, що цілий день проспав у львівському готелі "Леополіс". А на показ прийшов перед самим початком, тому не встиг попробувати куліша і медовухи.

"У школі з історії у мене була четвірка. Але я знаю, що якщо ти не йдеш у політику, політика візьметься за тебе. Тому я вважаю, що це буде геніальний показ, адже перекручування історії нашими політиками вже так набридло. Треба показати наше минуле зовсім по-іншому, цікаво, творчо і гарно", - зізнався співак.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Караванська присвятила УПА нову колекцію одягу (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути