вівторок, 28 липня 2009 14:00

Кадиров нацькує на терористів їхніх колишніх соратників

Кадиров нацькує на терористів їхніх колишніх соратників
Президент Чечні Рамзан Кадиров доручив депутатові парламенту республіки - колишньому міністрові оборони Ічкерії Магомеду Хамбієву і своєму радникові - колишньому польовому командирові незаконних озброєних формувань Шаа Турлаєву допомогти правоохоронним органам знищити бойовиків в гірських районах республіки, повідомляє прес-служба уряду Чечні.

"Ви добре знаєте такі райони, як Ножай-Юртовський, Курчалоєвський і Веденський. З метою посилення боротьби з терористами ваше сприяння в проведенні спецоперації буде важливим. Нам необхідні ваші знання і досвід ведення бойових дій в гірських умовах", - сказав Кадиров. Він відзначив, що "сьогодні наші хлопці проводять спецоперації зі знищення терористів в районах, які ви знаєте не з чуток".

Хамбієв назвав рішення Кадирова правильним. "Такі люди, як Турлаєв і я, які мають досвід участі в бойових діях, повинні сприяти правоохоронним органам в протидії терористам", - сказав він.

Розмова торкнулася і недільного теракту біля концертного залу в Грозному, коли терорист-смертник підірвав себе, убивши декількох високопоставлених міліціонерів. За словами Кадирова, теракт на Театральній площі показує, що "ідеї Доку Умарова і його банди не мають нічого спільного ні з релігією, ні з якою-небудь ідеєю".

Кадиров знову нагадав про те, що ті, хто надумає повернутися до мирного життя, відповідно до закону стануть перед судом. "Але амністії більше не буде. Потяг для них вже пішов", - сказав він.

Полит.ру

Зараз ви читаєте новину «Кадиров нацькує на терористів їхніх колишніх соратників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути