неділя, 19 липня 2020 02:00

Кадиров-Зеленському: "Вам доведеться відповісти переді мною!"

Кадиров-Зеленському: "Вам доведеться відповісти переді мною!"
Кадиров вимагає від Зеленського повторних вибачень. Фото: РИА Новости

Глава Чечні Рамзан Кадиров закликав президента України Володимира Зеленського "визначитися зі своєю позицією і підтвердити свої вибачення" за відео "Кварталу 95", яке його образило.

"Колись я знав Зеленського як людину, яка, визнавши свою провину, мала честь вибачитися. Це було гідно чоловіка. Але тільки навіщо тепер, після прийнятих вибачень, намагатися зобразити із себе щось, викручуватися, крутити, намагатися підняти себе? Тепер же Ви, отримавши повноваження президента України, кожен раз вигадуєте нові версії вибачень. Вам доведеться твердо визначитися зі своєю позицією і підтвердити свої вибачення. Якщо ж ні, то Вам доведеться відповісти переді мною не як перед главою республіки, а як перед сином першого президента Чеченської Республіки, героя Росії Ахмата-Хаджі Кадирова, пам'ять якого Ви образили!", написав Кадиров у Телеграм.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сторінку Рамзана Кадирова в Instagram заблокували

"Я син загиблого отця, піхотинець великого лідера Володимира Путіна, захисник свого народу. Виберіть і Ви, Володимире Олександровичу, найбільш підходящий для себе статус, визначтеся, нарешті, з тим, хто Ви є. Ви нечесні і виверткі не тільки в своїх словах, але і в передвиборних обіцянках. Обіцяли покласти край війні, але продовжуєте справу свого попередника Порошенка", додав глава Чечні.

У червні журналіст Дмитро Гордон опублікував у Ютуб уривок зі свого інтерв'ю із Зеленським 2018 року. У ньому Зеленський вибачається перед мусульманами за своїх колег, які показали нарізку відео з Кадировим, що плаче, в шоу "Кварталу 95".

Керівник Чечні опублікував цей уривок з інтерв'ю дворічної давнини і заявив, що в ньому Зеленський намагається уникнути прямих вибачень перед ним.

Зараз ви читаєте новину «Кадиров-Зеленському: "Вам доведеться відповісти переді мною!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути