неділя, 09 серпня 2009 14:20

Кадиров за свого кумира Путіна готовий життя віддати

Кадиров за свого кумира Путіна готовий життя віддати

Президент Чеченської республіки Рамзан Кадиров в інтерв"ю радіо "Свобода" заявив, що віддасть життя за Прем"єр-міністра Росії Володимира Путіна.

"Володимир Путін - мій кумир. Я його люблю, я його поважаю. Я за нього життя віддам! Я життям зобов"язаний цій людині. Я хочу, щоб він був довічним Президентом Російської Федерації", - заявив Кадиров.

"На сьогоднішній день я визначаю політику, і якщо десь портрети висять, то Кадиров подобається, і добре, що Кадиров сьогодні править. Якщо їх прибиратимуть, якщо викидати, закреслювати - все, Кадиров не потрібний. І ось я не раз знімав ці портрети, присягаюся аллахом, мені незручно було, коли про мене щось говорять, якщо мої портрети висять, самому противно це мені буває!", - розповів глава Чечні, відповідаючи на питання про культ особи Президента республіки в регіоні.

"Я хочу домогтись більшого, ніж хто-небудь інший, для свого народу. Я несу відповідальність за свій народ. Я повинен добиватися, я повинен вимагати, я повинен просити, щоб люди від цього отримали задоволення. Я повинен робити так, щоб у нас не було жодної людини на вулиці, щоб всі отримали житло, робочі місця, щоб дітям було, де грати, де веселитися, щоб вони могли повністю здобути освіту, спорт, туризм розвивати, культуру. Для чого я Президент? Для того, щоб робити все це", - заявив Кадиров.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Кадиров за свого кумира Путіна готовий життя віддати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути