четвер, 12 листопада 2009 12:24

Через епідемію у львівських в"язницях заборонили зустрічі з адвокатами

Через епідемію у львівських в"язницях заборонили зустрічі з адвокатами
У Львівській області у зв"язку із введенням карантину керівництво Державного департаменту України з питань виконання покарань запровадило низку обмежень в установах виконання покарань і СІЗО.

Про це повідомив заступник начальника управління Державного департаменту України з питань виконання покарань у Львівській області з соціальної роботи Мирослав Демків.

Він зазначив, що у виправних закладах Львівської області на цей час не зафіксовано жодного випадку захворювання на грип осіб, які перебувають в установах Державної кримінально-виконавчої служби України - ні сезонним грипом, ні каліфорнійським. Зафіксовано лише простудні захворювання (ГРЗ), які навіть у порівнянні з відповідним періодом минулого року зменшилися на 30%.

Враховуючи, що в області було оголошено карантин у зв"язку з високою захворюваністю, керівництвом Державного департаменту України з питань виконання покарань було введено низку обмежувальних заходів.

"Згідно з цим, у виправних установах області заборонені короткострокові і тривалі побачення, переведення осіб, взятих під варту, і засуджених з однієї камери в іншу, проведення масових заходів (навчання в школах, спортивні змагання) та відвідування установ представниками громадських організацій. Також заборонено переведення осіб, взятих під варту, і засуджених до інших установ, вивіз на слідчі дії, на допит до слідчих, заборонені зустрічі з адвокатами ", - повідомив Мирослав Демків.

За його словами, в раціон засуджених додали більше цибулі та часнику, а також лимони з лікувально-профілактичними чаями.

Як повідомлялося, 11 листопада прем"єр-міністр Юлія Тимошенко заявила, що в Україні добова кількість осіб, що захворіли на грип та ГРВІ, в останні дні знову почала збільшуватися, повідомляє ZAXID.net.

Зараз ви читаєте новину «Через епідемію у львівських в"язницях заборонили зустрічі з адвокатами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути