пʼятниця, 30 квітня 2010 15:53

Ізраїльська королева краси знешкодила банду наркоторговців

Ізраїльська королева краси знешкодила банду наркоторговців

В Ізраїлі співробітниці поліції Мейрав Мататіягу, яка встигла свого часу завоювати титул "Міс Негев", вдалося посадити за грати 13 наркоторговців, що протягом п'яти місяців поставляли гашиш і кокаїн на продаж.

Поліцейська, чия ефектна зовнішність і зріст в 185 см зіграли не останню роль у завоюванні довіри злочинців, разом з напарником вдавали родину, яка потребувала наркотиків, і таким чином вийшли на наркодилерів.

У результаті операції, що тривала півроку, поліції вдалося зібрати достатньо доказів для арешту бандитів. Всі деталі операції, яку проводили Мейрав з її "чоловіком" з бедуїнськими наркоторговцями, фіксувалися відеокамерами.

Як повідомляє радіостанція "Коль Ісраель", вчора поліція заарештувала всіх підозрюваних, почавши відкриту стадію операції. Газета "Маарів" відзначає, що на 28-й день народження Мейрав вручили почесну грамоту та іменинний пиріг, а її друг зробив їй пропозицію руки і серця в присутності кількох десятків колег.

News.co.il

Зараз ви читаєте новину «Ізраїльська королева краси знешкодила банду наркоторговців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути