субота, 08 червня 2013 15:50

З України видворили грузинського "злодія в законі" Како

З України видворили грузинського "злодія в законі" Како
Фото: podrobnosti.ua

Співробітники Управління по боротьбі з організованою злочинністю ГУ МВС України в Дніпропетровській області затримали "злодія в законі" відомого у кримінальних колах на прізвисько "Како".

Як повідомляє прес-служба ГУБОЗ МВС України в суботу, в 2013 році це вже 11 "законник", якому спецпідрозділу УБОЗ завадили "господарювати" на території України.

"Затриманий народився в 1950 році, а в 80-х отримав статус "злодія в законі". Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності. Має широке коло зв'язків у злочинному світі і користується значним авторитетом. За ініціативою "Како" коронувалися і інші авторитети, як "Гамлет" і "Сека", - наголошується в повідомленні.

Прес-служба підкреслює, що в Україні кримінальник вже не вперше.

"Так, наприкінці 2008 року він приїхав у нашу державу і намагався поширити свій кримінальний вплив, однак у лютому 2009 року його видворили до Грузії. У зв'язку з похилим віком та незадовільним станом здоров'я на батьківщині його не стали заарештовувати, запропонувавши добровільно покинути межі країни", - йдеться в повідомленні.

Надалі "Како" переїхав до Німеччини, де проходив курс лікування і дбав про підконтрольні етнічні злочинні угруповання, які виїхали до країн Європи.

Цього року законник знову нелегально прибув на Україну і намагався встановити контакти з місцевим криміналітетом.

"Однак втілити в життя свої злочинні наміри йому так і не вдалося, оскільки був затриманий "убозівцями". Тепер "Како" вже видворений за межі території України з подальшою забороною в'їзду терміном на 5 років", - зазначає прес-служба.

Зараз ви читаєте новину «З України видворили грузинського "злодія в законі" Како». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути