неділя, 21 жовтня 2018 16:33

Італійський лоукостер запускає рейси з Харкова

Італійський лоукостер запускає рейси з Харкова
Італійська низькобюджетна авіакомпанія Ernest Airlines з 21 березня планує почати виконання регулярних рейсів за маршрутами Харків-Рим і Харків-Мілан. Фото - 34travel

Італійська низькобюджетна авіакомпанія Ernest Airlines з 21 березня планує почати виконання регулярних рейсів за маршрутами Харків-Рим і Харків-Мілан.

Квитки будуть доступні в продажу вже з наступного тижня, повідомили в аеропорту "Харків", передає Центр транспортних стратегій.

"Квитки будуть доступні в продажу вже з наступного тижня. Ціна починається від 45 євро в одну сторону (ручна поклажа і податки включені). Вильоти - по четвергах, п'ятницях і неділях. Ми раді, що зуміли досягти домовленості з італійською лоукост-авіакомпанією, і тепер кожен охочий зможе відправитися прямими рейсами в два ключових міста Італії ", - заявили в аеропорту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українському лоукостеру дозволили польоти до країн ЄС

З 11 жовтня перевізник уже відкрив рейс Київ-Рим. З 23 червня авіакомпанія почала виконувати рейси зі Львова до Рима і Мілана. На даний момент Ernest Airlines літає зі Львова до Мілана (Бергамо), Мілан (Мальпенса), Рим (Фьюмічіно), Неаполь і Венецію. З аеропорту Київ ім. Сікорського - в Рим (Фьюмічіно), Мілан (Бергамо), Мілан (Фьюмічіно), Неаполь і Болонью.

Європейська авіакомпанія Ryanair 3 вересня запустить перший рейс з міжнародного аеропорту "Бориспіль". Українці зможуть полетіти до Німечини.

Зараз ви читаєте новину «Італійський лоукостер запускає рейси з Харкова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути