вівторок, 19 лютого 2019 16:29

Ірині Мариненко на лікування саркоми потрібна допомога

Автор: Фото надане Тетяною Мариненко
  Попри 20 курсів хіміотерапії пухлина Ірини продовжує рости. Єдина надія на операцію.
Попри 20 курсів хіміотерапії пухлина Ірини продовжує рости. Єдина надія на операцію.

21-річна Ірина Мариненко зі Знам'янки на Кіровоградщині лікує саркому по гінекології. Дівчина перенесла дві операції й 21 курс хіміотерапії. На подальше лікування потрібна допомога.

"Іра захворіла 2 роки тому. Перша операція була 2016 року, наступна — через рік. Саме тоді й поставили діагноз онкозахворювання. Були консультації в інституті раку та Бельгії. На закордонне обстеження й на лікування допомагала наша мерія, решту збирали родичі й давали небайдужі люди.

Іра пройшла 21 курс хіміотерапії. Їх вартість становила від 5 до 10 тисяч гривень. Щоб врятувати Ірі нирки, їй установили нефростоми. 4 лютого обстеження показало, що пухлина дещо загальмувала. Однак продовжує рости й уражати нові тканини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Студентці медичної академії на видалення пухлини легені потрібна допомога

Хімічні препарати не дають бажаних результатів. Лікарі рекомендують зробити блокаду судин, які живлять пухлину. Попередня вартість становить 25 тисяч гривень. Зараз ідуть консультації з професором у Харкові та інституті Шалімова. Бо ця методика лікування для нашої країни нова й не всі за неї беруться. Якщо наші медики не захочуть ризикувати, тоді треба буде звертатися в одну з німецьких клінік. Вони цим займаються вже 10 років. Скільки там буде коштувати, не знаємо. Ми надіємося, що це зроблять в Україні.

Звертаємося до людей за допомогою на подальше лікування. Іра мріє бути перекладачем англійської. Закінчила університет в Херсоні й має сертифікат Кембріджу. Будемо дуже вдячні тим, хто відгукнеться. Для нас важлива кожна гривня", — розповідає мати Тетяна Мариненко.

Реквізити для допомоги:

картка Ощадбанку: 5167 4901 0296 8048 або Приватбанку: 4731 2191 0601 4859 (Мариненко Тетяна Миколаївна).

Контакти адміністратора групи в Facebook і близької родички Ірини Ольги Нікітіної: 0 (95) 190 49 55.

Зараз ви читаєте новину «Ірині Мариненко на лікування саркоми потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути