Ексклюзиви
вівторок, 03 липня 2018 15:00

Ірина Новікова просить допомоги на лікування раку грудей

Автор: Фото надане Іриною Новіковою
  Ірина Новікова потребує допомоги, щоб довести до кінця боротьбу проти раку.
Ірина Новікова потребує допомоги, щоб довести до кінця боротьбу проти раку.

44-річна Ірина Новікова з Кропивницького проходить лікування після операції раку грудей. Жінка перенесла опромінення, прийняла значну частину хіміотерапії. Просить допомоги на наступні курси лікування.

"Діагноз мені поставили торік в липні. Оперувати не можна було, бо в легенях виявили метастази. Призначили п'ять курсів хімії. У січні цього року мене прооперували, але аналізи показали, що залишилися ракові клітини. Призначили 20 днів променевої терапії. Опісля я пройшла ще дві хімії. Організм уже стомився. Доводиться стимулювати кістковий мозок, щоб не падали лейкоцити й тромбоцити. Знову хімія й опромінення. Я вже й не знаю, скільки на все пішло грошей. Все йде, як у бездонну діжку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Брату і сестрі на слухові апарати потрібно 115 тисяч гривень

Мені уже соромно просити допомоги на лікування. Перші два місяці думала, що справлюся своїми силами. Щодня плакала, коли зрозуміла, що це нереально. Я розлучена, живу одна. Маю батьків-пенсіонерів. Мама, коли дізналася про мій діагноз, потрапила в реанімацію. Бо друга її дочка й моя сестра є інвалідом. Через тітку я познайомилася з Наталею Нелюбовою, вона створила в соцмеражех сторінку для збору коштів на моє лікування. Препарати всі дуже дорогі. Розумію, що без небайдужих людей я не справлюся. Прошу у всіх допомоги. Буду молитися за кожну людину", - розповіла Gazeta.ua Ірина Новікова.

Реквізити для допомоги:

Картка Приватбанку: 5168 7427 0614 6259 (Новікова Ірина Володимирівна), її контакти: (098) 088 51 34.

Зараз ви читаєте новину «Ірина Новікова просить допомоги на лікування раку грудей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути