понеділок, 12 липня 2021 13:45

"Хвороба міцно вхопилася за доньку" - мати благає про допомогу на лікування дитини

Автор: Фото надане Юлією Черній
  12-річна Ангеліна Черній  із села Бережанка Тростянецького району на Вінниччині лікує саркому Юінга. Понад 10 місяців перебуває в клініці Ізраїлю. На курс опромінення потрібно близько $10 тис.
12-річна Ангеліна Черній із села Бережанка Тростянецького району на Вінниччині лікує саркому Юінга. Понад 10 місяців перебуває в клініці Ізраїлю. На курс опромінення потрібно близько $10 тис.

12-річна Ангеліна Черній із села Бережанка Тростянецького району на Вінниччині лікує саркому Юінга. Понад 10 місяців перебуває в клініці Ізраїлю. Лікарі дають надію на повне одужання. На курс опромінення потрібно майже $10 тис.

"Усе почалося влітку торік. В Ангеліни почала боліти ліва нога. Їй поставили діагностували дисплазію й призначили лікування. Але воно не допомогло. Додаткове обстеження виявило саркому Юінга четвертої стадії з метастазами в легенях, м'язах і хребті. – розповіла Gazeta.ua мати Юлія Черній. - Ми звернулися до ізраїльських лікарів. Вони призначили найскладніший в онкології протокол лікування. Ангеліна перенесла 12 курсів хімієтерапії та дві операції, одна з яких - видалення пухлини й заміна враженої кістки ноги на імплант".

Загальна сума лікування становить $400 тис. Клініка пішла назустріч і поділила курси лікування на блоки. За кожний потрібно вносити певну суму.

"Зараз Ангеліну готують до опромінення. Маємо надію, що це допоможе подолати недугу. Його вартість - майже 10 тисяч доларів. Це не остаточна сума. Будуть ще рахунки. Ми - пересічна родина. Усе, що могли, продали. Маємо борги. У нас троє дітей, найменшому немає ще й року. Готові стукати в кожні двері по допомогу. Адже хвороба міцно вхопилася за доньку. Але ми не здаємося. Благаємо кожного про допомогу. Віримо в Бога й людей. Будемо вдячні за будь-яку допомогу", - говорить Юлія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На лікування дочки в Китаї мати просить допомоги

Реквізити для допомоги:
картка Приватбанку: 5168 7427 3207 3477 (Черній Юлія Петрівна).

Зараз ви читаєте новину «"Хвороба міцно вхопилася за доньку" - мати благає про допомогу на лікування дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути