четвер, 10 січня 2019 08:06

Хуртовини та ожеледь: синоптики зробили невтішний прогноз

Хуртовини та ожеледь: синоптики зробили невтішний прогноз
10 січня в Україні прогнозують сніг та морози. Фото: glavcom.ua

У четвер, 10 січня по всій території України очікуються несприятливі погодні умови. У більшості областей буде низька температура повітря та снігопади.

На сході країни буде йти сніг. Нічна температура повітря опуститься до -8...-10 градусів. Вдень очікується 0...-4 градусів. У Дніпрі до +1 градуса, повідомляє Укргідрометцентр.

У південних областях очікується сніг, сніг з дощем і сильний вітер. Вночі -1...-3 градусів, вдень +1...+4 градусів, в Одесі до +5 градусів.

На півночі України пройде невеликий сніг. Нічна температура опуститься до -12 ...-14 градусів. Вдень прогнозують -5...-7 градусів.

У західних областях синоптики також прогнозують невеликі опади у вигляді снігу. Сухо буде тільки на Волині. Нічна температура коливатиметься в межах -9...-13 градусів, на Закарпатті -5...-7 градусів. Вдень в регіоні очікується -3...-6 градусів.

В центральній частині країни буде холодно, можливий невеликий сніг. Вночі -6...-12 градусів. Вдень синоптики прогнозують підвищення температури до -1...-3 градусів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Європі негода забрала життя 12 людей

У столиці 10 січня пройде невеликий сніг. Нічна температура повітря опуститься до -15 градусів. Вдень очікується -4...-6 градусів.

Крім того, народний синоптик Наталка Діденко у Facebook попередила, що в Одеській, Миколаївській, Херсонській, Запорізькій областях та в Криму очікується складна погода 10 січня. Жителів цих областей очікує сніг, мокрий сніг, дощ, хуртовини, ожеледь, налипання мокрого снігу та штормовий вітер.

Через вплив циклону в найближчі дні Україна опиниться у владі снігопадів. У п'ятницю, 11 січня, погода буде аналогічною до попереднього дня. У центрі і на півночі країни ймовірно ослаблення морозів. Однак опади у вигляді снігу і мокрого снігу з дощами на південному сході не припиняться.

Зараз ви читаєте новину «Хуртовини та ожеледь: синоптики зробили невтішний прогноз». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути