неділя, 07 квітня 2024 08:05

Хто розбагатіє до кінця весни - дивовижний прогноз астрологині

Хто розбагатіє до кінця весни - дивовижний прогноз астрологині
Уникайте спілкування з токсичними людьми. Проведіть більше часу з дітьми. Фото: pixabay.com

6-7 квітня нові знайомства не принесуть щастя. Тож не слід шукати своєї пари. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Це дні напередодні сонячного затемнення, - говорить астрологиня. - Зростає рівень тривожності. Непокоїтимуть важкі сни. Бракуватиме фізичних сил і терпіння. Бажано цими днями забезпечити собі повноцінний відпочинок. Не беріться за важку фізичну роботу. Уникайте спілкування з токсичними людьми. Проведіть більше часу з дітьми. Застерігайте їх від небезпечних забав. Допоможіть близьким подолати психологічну кризу. Приділіть увагу собі - догляду за тілом, саморозвитку й неспішним улюбленим заняттям. Неділя - вдалий день для боротьби зі шкідливими звичками. Не можна голодувати. Їжте частіше малими порціями. До кінця весни Тельці, Діви, Терези і Риби мають шанс розбагатіти".

Овен (21 березня - 20 квітня)

Не вдалий час для оновлення побутової техніки, купівлі нерухомості і землі. Відкладіть похід на секонд-хенд і купівлю вживаного авто. Кохані продемонструють не найкращі риси свого характеру. Не час планувати дату весілля і переїзд до партнерів.

Телець (21 квітня - 20 травня)

Свої таємниці довіряйте паперу. Ведіть щоденник, складайте вірші. Не розповідайте нікому про свої почуття та плани на майбутнє. Не час вести коханих до заксу і пропонувати переїзд.

Близнюки (21 травня - 21 червня)

З головою зануритеся у роботу. Не дивуйтеся пізніше, якщо друзі і рідні не діляться з вами подробицями свого життя. Розпочаті у ці вихідні стосунки розвиватимуться швидко і виявляться багатообіцяючими, якщо ініціатива йтиме від партнерів.

Рак (22 червня - 22 липня)

Не вдасться побути на самоті і зайнятися власними справами. Вас постійно відволікатимуть та відриватимуть від власних справ. З коханими говоріть відверто. Вони не розумітимуть ваших натяків

Лев (23 липня - 23 серпня)

Вихідні будуть сповнені несподіванок. Чекайте гостей, листів і повідомлень, дзвінків від старих знайомих і приємних зустрічей.

Діва (24 серпня - 23 вересня)

Будете ініціативними, сповненими сили та енергії. Щоб досягти успіху, доведеться підлаштуватися під обставини і працювати в команді. Не час позичати гроші та робити фінансові внески у чужий бізнес.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Краще бути не може - астрологиня назвала найкращий тиждень весни

Терези (24 вересня - 23 жовтня)

Щаститиме там, де мало кому щастить. Зелене світло супроводжуватиме вас у бізнесі, навчанні та сімейних справах. Будьте відвертішими з коханими. Прислухайтеся до їхніх порад.

Скорпіон (24 жовтня - 22 листопада)

Зачекайте з ремонтом. Він затягнеться. Будете незадоволені результатом. До кінця наступного тижня не варто змінювати роботу та місце проживання. Відкладіть початок заняття у фітнес-клубі чи тренажерному залі. Проведіть вихідні в обіймах коханих.

Стрілець (23 листопада - 21 грудня)

Це тиждень порожніх витрат. Не варто оновлювати гардероб. Зміна іміджу виявиться невдалою. Сімейні сварки спалахуватимуть ні з чого. Вони можуть зіпсувати настрій на цілий тиждень.

Козоріг (22 грудня - 20 січня)

Йти на шопінг не варто. Станете заручником власних бажань. Щоб довести справу до кінця, не вистачить організаторських і лідерських здібностей. Втримати під контролем підлеглих не вдасться.

Водолій (21 січня - 20 лютого)

Творчі люди матимуть вдосталь натхнення, аби зробити щось геніальне. Раніше прокидайтеся і не засиджуйтеся допізна. Фантазія краще працюватиме на світанку. Здивують зміни іміджу. Варто йти до перукаря та косметолога. Підстрижене у суботу волосся швидко відросте.

Риби (21 лютого - 20 березня)

Не час викликати коханих на відверту розмову. Дізнаєтеся багато болючих фактів. Це може зіпсувати стосунки остаточно. Бережіть очі. Від перевтоми може знизитися гострота зору.

Цього місяця легко буде закохатися і знайти свою половинку. Астрологиня дала любовний гороскоп на квітень. Пари, які познайомляться цього місяця, стануть щасливими на все життя.

Зараз ви читаєте новину «Хто розбагатіє до кінця весни - дивовижний прогноз астрологині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути