неділя, 14 травня 2023 06:00

Хто отримає все, чого забажає – гороскоп на 13-14 травня

Хто отримає все, чого забажає – гороскоп на 13-14 травня
Зірки сприятимуть тому, щоб ваші мрії здійснилися. Ставте високі цілі і не вагайтеся у власному досвіді та умінні. Фото: pixabay.com

13-14 травня не переїдайте. Швидко набиратиметься зайва вага. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Здоровий сон і продуманий раціон харчування найкраще відновлять ваші сили, - говорить астрологиня. – Звільніть ці вихідні від інтелектуального навантаження. Погано працюватиме голова. Підводитиме пам'ять. Постійно виникатимуть непорозуміння під час спілкування. Тельці і Водолії, Скорпіони і Козороги отримають усе, чого забажають. Зірки сприятимуть тому, щоб ваші мрії здійснилися. Ставте високі цілі і не вагайтеся у власному досвіді та умінні. Особливо корисними будуть водні процедури. Записуйтеся у басейн, займайтеся загартуванням. Підвищується плодючість організму. Можна планувати поповнення в родині".

Овен (21 березня – 20 квітня)

Не хапайтеся за всі пропозиції із заробітку. Витратите багато зусиль, але за працю заплатять менше, ніж обіцяли. Проведіть цей час за улюбленою справою. Пийте більше зеленого чаю. Він покращить настрій і зміцнить імунітет.

Телець (21 квітня – 20 травня)

Не варто йти до магазину без списку покупок. Утримайтеся від спокуси розтринькати усе, що маєте. Нові заробітки надійдуть не скоро. У вихідні краще відмовитися від енергетиків та алкоголю.

Близнюки (21 травня – 21 червня)

Щаститиме тим, хто уміє радіти дрібницям і не зациклюється на невдачах. Забудьте на кілька годин про смартфон і телефон. Погуляйте у лісі чи парку, зіграйте футбол із друзями.

Рак (22 червня – 22 липня)

Суботу проведіть із родиною. Сходіть у зоопарк чи музей, завітайте до друзів, з'їжте морозива. Чудові ідеї приходитимуть у ніч з суботи на неділю.

Лев (23 липня – 23 серпня)

Не шукайте ворогів серед друзів. Не шукайте винуватців у власних невдачах. Ці вихідні допоможуть вам розібратися у собі і скласти гарні плани на майбутнє. Поки не варто планувати одруження та переїздити жити до коханих.

Діва (24 серпня – 23 вересня)

Стережіться тих, хто дружить з вами, коли йому вигідно. Не варто заради таких людей жертвувати власними планами. У ці вихідні варто висаджувати капусту і помідори. Рослини гарно приймуться і даватимуть високі врожаї.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Частину України охоплять дощі: прогноз на вихідні

Терези (24 вересня – 23 жовтня)

З новими силами візьметеся за справи, які зайшли у глухий кут. Цього разу вдасться усе довести до логічного кінця. Не зарікайтеся і не давайте обіцянок. Налагодиться бізнес. Успішною буде торгівля.

Скорпіон (24 жовтня – 22 листопада)

Використайте ці вихідні, аби налагодити стосунки з дітьми, свекрами та тестями. У суботу люди йтимуть на зустріч одне одному. Гарно піде колективна праця. Досвідчені співробітники допоможуть новачкам розібратися у труднощах робочого процесу.

Стрілець (23 листопада – 21 грудня)

Не варто відмовлятися від додаткового заробітку. Такі вихідні випадають раз на рік. Те, що заробите, годуватиме протягом місяця. Не забувайте про подарунки для мам і дружин. У вихідні привітайте їх із Днем матері.

Козоріг (22 грудня – 20 січня)

Серед великої кількості шанувальників важко буде розгледіти того, хто дійсно вартий вашої уваги. Зверніть увагу на повідомлення від невідомих дописувачів. Серед них буде кілька цікавих співрозмовників. Отримаєте запрошення на побачення.

Водолій (21 січня – 20 лютого)

Заробітки потішать. Не втомлюйтеся допомагати тим, хто захищає нас щодня. Лише спільними зусиллями вдасться здолати ворога. Співпрацюйте із перевіреними волонтерами. Ремонтувати авто краще у суботу, купувати одяг і товари для дому – у неділю.

Риби (21 лютого – 20 березня)

Не варто боротися за чиюсь прихильність. Вас і так помічатимуть і любитимуть. Будьте вимогливими до якості товару, який хочете купити. Вимагайте у продавця чек. Нова зачіска вам пасуватиме.

Астрологиня вразила прогнозом на 8-14 травня і розповіла, кому та що принесе тиждень великих можливостей.

Зараз ви читаєте новину «Хто отримає все, чого забажає – гороскоп на 13-14 травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути