Ексклюзиви
вівторок, 04 листопада 2008 08:18

Хто краще розпізнає любовну зраду

Хто краще розпізнає любовну зраду
Американські учені прийшли до досить парадоксального висновку: виявляється, чоловіки краще за жінок розпізнають подружню невірність, хоча попередні дослідження показали, що жінкам краще вдається її приховувати. Також з"ясувалося, що чоловіки частіше підозрюють своїх партнерок в зраді, навіть коли вони вірні їм.

Вчені з Університету Співдружність Вірджинія в Річмонді на умовах конфіденційності опитали 203 гетеросексуальні пари на предмет їх вірності і з"ясували наступне: хоча чоловіки частіше одурюють своїх дружин і наречених - 29% чоловіків проти 18,5% жінок призналися, що зрадили своїй другій половині хоч би раз, - вони краще розпізнають брехню.

Жінки зробили правильні висновки про невірність свого партнера в 80% випадків, але результати чоловіків були набагато кращі - вони опинилися праві в 94% випадків. Те ж дослідження показало, що чоловіки схильні говорити правду про свої "побічні" відносини, тоді як жінки, навпаки, прагнуть якомога ретельніше їх приховати. Дослідження, результати якого опубліковані в журналі HumanNature, говорить на користь теорії, що еволюція навчила чоловіків пильності в питаннях вірності партнерок, оскільки вони ніколи не можуть знати з упевненістю, чи своїх дітей вони виховують.

Згідно з результатами іншого опитування, 43% жінок, що працюють в офісі, мали сексуальний зв"язок з колегами по роботі. Приблизно кожна третя жінка зраджувала своєму постійному партнерові з колегами по офісу, проте лише 7% підозрюють свого чоловіка чи молоду людину в інтрижках на робочому місці. 82% жінок замислюються про те, щоб перейти "ділову грань" у відносинах з колегами по роботі. Більш того, близько 7% жінок в своїх сексуальних фантазіях бачать себе поряд не тільки із співробітниками, але і співробітницями своєї компанії, повідомляє Не Болей.

Зараз ви читаєте новину «Хто краще розпізнає любовну зраду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути