Ексклюзиви
неділя, 28 липня 2019 14:29

"Хочуть забрати перемогу у ветерана АТО" - суд постановив перерахувати голоси

"Хочуть забрати перемогу у ветерана АТО" - суд постановив перерахувати голоси
Суд ухвалив рішення про перерахунок гожлосів на 6 дільницях 119 округу. Фото: РС

Львівський окружний суд ухвалив рішення щодо адміністративного позову кандидатів у народні депутати України по 119 округу Віталія Кравчука та Ореста Кавецького.

Судді вирішили, що ОВК має здійснити перерахунок голосів на шести дільницях округу. Про це повідомляє Буський медіа-портал.

Як зазначається, представники чинного народного депутата України Михайла Бондара, переможця виборчих перегонів в округу, заявили, що "у ветерана АТО хочуть забрати перемогу львівські олігархи".

25 липня 2019 року кандидати в нардепи в одномандатному виборчому окрузі №119 Орест Кавецький та Віталій Кравчук подали позов до Львівського окружного адміністративного суду проти Окружної виборчої комісії по №119 округу. Нардепи вимагали:

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали імена депутатів, які пройшли в Раду

– визнати бездіяльність окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №119 щодо реагування на порушення виборчого законодавства під час підрахунку голосів виборців протиправною;

– визнати протиправними дії окружної виборчої комісії з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №119 щодо встановлення підсумків голосування та складання протоколу про підсумки голосування;

– визнати протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування в одномандатному виборчому окрузі №119 складений 25 липня 2019 року о 00 год. 37 хв. протиправним та скасувати його;

– зобов'язати окружну виборчу комісію з виборів народних депутатів України одномандатного виборчого округу №119 провести повторний підрахунок голосів на ряді виборчих дільниць.

Центральна виборча комісія опрацювала 100% протоколів на позачергових парламентських виборах. Переглянути результати виборів до Верховної Ради можна тут.

Зараз ви читаєте новину «"Хочуть забрати перемогу у ветерана АТО" - суд постановив перерахувати голоси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути