Ексклюзиви
вівторок, 08 січня 2008 16:18

Хлопець розчленував і зварив свою дівчину

Крістофер Лі Маккуїн, 25 років, з Техасу убив свою подружку Жанну Ширер, 21 роки, потім розчленував її тіло і зварив на кухні в будинку її матері.

Скоївши цей варварський злочин, Маккуїн сам подзвонив по номеру 911 і викликав вартових порядку. Коли ті прибутки по виклику, то побачили розчленоване тіло жертви, каструлю, в якій варилося її вухо і тарілку з вареним людським м"ясом і увіткненою в нього вилкою на кухонному столі.

Перед тим, як набрати номер поліції, Маккуїн вимагав від матері і її співмешканця заглянути в гараж. Ті так і зробили, і виявили там останки Жанни Ширер, після чого в жаху втекли з будинку.

Коли представники шерифа прибули в будинок матері злочинця, той забарикадувався і відмовився впускати їх всередину. Поліцейським довелося ламати двері.

Власті штату повідомляють, що Ширер була викрадена з будинку в ніч на суботу і убита.

Маккуїну також інкримінується спроба вбивства Уїльяма Уеслі, 42 роки, бойфренда своєї дружини, що проживає окремо від нього. Жертва злочинця знаходиться зараз в місцевій лікарні, лікарі оцінюють його стан як "критичний", передає News.rin.ru.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець розчленував і зварив свою дівчину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути