Ексклюзиви
пʼятниця, 04 листопада 2011 16:28

Хлопець освідчився дівчині під час стрибка з парашутом

Хлопець освідчився дівчині під час стрибка з парашутом

Хлопець зробив дівчині пропозицію руки та серця під час стрибка з парашутом на висоті більше ніж 4 тис метрів.

32-річний Даніель зробив спеціальні рукавички, на яких було написано "Виходь за мене заміж". Ці рукавички він показав для Нікола, своєї 30-річної дівчини, перед стрибком з парашутом.

Коли дівчина спустилась на землю, то Даніель уже був там. Вона побачила великий банер зі словами "Виходь за мене заміж" і свого хлопця, який стояв на коліні й тримав обручку.

"Я була на сьомому небі від щастя. Я дуже боюсь висоти, але намагалась не нервувати в літаку. І коли я спустилася на землю і побачила банер, то не розуміла, мої ноги не йдуть від того, що стрибнула з такої висоти чи від несподіваної пропозиції", - розповіла Нікола Олдхем.

Вони зустрілись 12 років тому, коли Нікола була нянею для племінників Даніеля. Він запросив її на побачення і з тих пір вони почали зустрічатись.

"Я звичайно хотіла вийти заміж, але й не здогадувалась, що пропозиція буде саме такою. Спочатку я подумала, що Даніель хоче віддати мені свої рукавички, але потім я прочитала напис на них і як тільки я хотіла щось сказати, мене підняв парашут" , - згадує дівчина.

Даніель згадує свою затію як велику авантюру. Він каже, що йому також допомагали друзі, які тримали внизу банер та обручку.

"Я хотів, щоб пропозиція була ідеальною, тому що вона цього заслуговує", - сказав Даніель.

Зараз ви читаєте новину «Хлопець освідчився дівчині під час стрибка з парашутом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути