Ексклюзиви
середа, 05 червня 2024 15:30

Гуменюк підтвердила, що отримала нову посаду

Гуменюк підтвердила, що отримала нову посаду
Колишня начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня полковник Наталія Гуменюк отримала нову посаду в ОК "Південь". Фото: Getty Images

Колишня начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня полковник Наталія Гуменюк отримала нову посаду в ОК "Південь".

Зараз вона виконує обов'язки заступника начальника управління комунікацій. Про це вона заявила у коментарі "Детектору медіа" у середу, 5 червня.

"Я зараз знаходжуся на посаді заступника начальника управління комунікацій Оперативного командування Південь. До моїх повноважень входить все, що стосується комунікацій ОК "Південь", - сказала Гуменюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гуменюк отримала нову посаду - нардеп

Вона не назвала дату свого призначення, але уточнила, що для неї воно нове.

За словами Гуменюк, між Силами оборони півдня та ОК "Південь" є різниця, оскільки останнє - порівняно нова структура, утворена в рамках реформування комунікації в ЗСУ.

"Основне її покликання - це покращення комунікацій з висновками, які були зроблені з початку повномасштабного вторгнення", - зазначила вона.

Генеральний штаб Збройних сил України провів ротаційні заходи щодо начальника Центру стратегічних комунікацій Сил оборони Півдня.

Із 19 квітня завершено відрядження та виключено із сил та засобів відповідного угруповання військ полковника Наталію Гуменюк.

До цього понад 150 медійників з України та з-за кордону звернулися до парламентського комітету з питань свободи слова із закликом звільнити Гуменюк.

За словами медійників, їхній діяльності перешкоджають на цьому напрямку. Серед найбільш кричущих випадків - недостатнє висвітлення підриву росіянами Каховської ГЕС. Через це світові медіа шукали інформацію про руйнування дамби в джерелах ворожої пропаганди.

Зараз ви читаєте новину «Гуменюк підтвердила, що отримала нову посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути