неділя, 11 травня 2008 16:28

Грузія заявляє про перекидання російських десантників до Кодорської ущелини

Російська сторона нарощує військову присутність на лінії розділення з грузинською стороною в Абхазії, заявили журналістам в неділю представники так званого уряду автономної республіки Абхазія у вигнанні. За їхніми даними, в ніч на неділю в районний центр Ткварчелі було перекинуто підрозділ десантників, які можуть в короткі терміни вийти до грузинських позицій в Кодорській ущелині.

За даними грузинської сторони, десантниками командує заступник міністра оборони самопроголошеної республіки Абхазія Олександр Павлушко, який раніше був начальником штабу Колективних сил з підтримання миру в зоні грузино-абхазського конфлікту.

Тим часом грузинські ЗМІ стверджують, що абхазьких резервістів на позиціях змінюють козаки з Росії, які уклали контракти з Міноборони Росії. За їхніми даними, в неділю в Сухумі прибули високопоставлені російські офіцери, які "координують дії російських військових в Абхазії".

Коментарів з боку представників КСПМ з приводу цих тверджень немає, повідомляє "Інтерфакс".

Зараз ви читаєте новину «Грузія заявляє про перекидання російських десантників до Кодорської ущелини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути