середа, 13 серпня 2008 15:15

Грузія і Росія підрахували втрати

Грузія і Росія підрахували втрати
Втрати російських військових в зоні грузино-осетинского конфлікту за станом на середу склали 74 людини.

Про це заявив замначальника Генштабу РФ генерал-полковник Анатолій Ноговіцин на прес-конференції в Москві, повідомляє "Інтерфакс".

"На сьогоднішній день втрати особового складу угруповання склали загиблих - 74 людини, санітарні поранені - 171 людина, зниклих без вісти - 19 чоловік", - уточнив він.

Раніше Грузія оприлюднила дані про загиблих в бойових діях. В результаті бойових дій з 8 серпня 2008 року загинули 175 громадян Грузії. Такі дані в середу привів міністр охорони здоров"я Грузії Сандро Квіташвілі, повідомляє "Інтерфакс".

Чи йде мова про втрати серед мирного населення, чи число загиблих названо з урахуванням убитих грузинських солдатів, не уточнюється. Раніше грузинські власті повідомляли про 55 загиблих, в числі яких - 15 мирних жителів.

Генеральний штаб Збройних сил РФ також запропонував Грузії провести обмін полоненими і загиблими. Про це в середу в ході прес-конференції заявив заступник начальника Генштабу Російської Федерації Анатолій Ноговіцин, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Грузія і Росія підрахували втрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути