пʼятниця, 09 серпня 2013 23:48

Групі Bloodhound Gang необхідно назавжди заборонити в'їзд до України - Азаров

Групі Bloodhound Gang необхідно назавжди заборонити в'їзд до України - Азаров
Фото: ipress.ua

Групі Bloodhound Gang, учасник якої осквернив в ході виступів український і російський прапори, необхідно назавжди заборонити в'їзд до України, вважає прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Я вважаю, що це не тільки обурливо, але й показник вкрай низької культури, а точніше, безкультур'я виконавців і тих, хто запросив їх на концерт... Цим людям необхідно заборонити в'їзд до України назавжди", - написав він на своїй сторінці в Facebook, спілкуючись з користувачами в п'ятницю.

Азаров вважає, що в Міністерств культури в майбутньому необхідно випустити документ,  котрий суворо регламентує неприпустимість подібних дій на публічних заходах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Путін самотньо прогулявся порожнім Санкт-Петербургом

Як повідомлялося, група Bloodhound Gang розпочала тур по СНД з України. Пізніше в інтернеті з'явилося відео, на якому видно, як в ході концерту в Києві 30 липня артист поливав сечею сцену, при цьому прицілюючись на синьо-жовтий прапор України, який перебував на сцені. А в одеському клубі "Ібіца" 41-річний бас-гітарист групи Bloodhound Gang Евіл Джаред Хасселхофф використовував прапор Росії як туалетний папір. Спаплюжений стяг він кинув у натовп, де його підхопив один з фанатів.

Печерське райуправління міліції Києва відкрило кримінальну виробництво з кваліфікацією за ч.1 ст.338 (наруга над державними символами України) та ч.1 ст.296 (хуліганство), а Головне управління МВС в Одеській області внесло матеріали справи до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками злочину, передбаченого ч.1 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України. У Росії теж розслідується кримінальна справа за фактом наруги над російським прапором одним з музикантів американської рок-групи Bloodhound Gang під час концерту в Україні.

Служба безпеки України проінформувала, що заборонила в'їзд на 5 років до України музиканту групи Джареду Хенегану (Jared Henegan, більш відомий як Евіл Джаред Хасселхофф), за осквернення національних символів. Крім того, всім музикантам групи на 5 років закрили в'їзд до РФ.

Зараз ви читаєте новину «Групі Bloodhound Gang необхідно назавжди заборонити в'їзд до України - Азаров». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути