Ексклюзиви
субота, 01 березня 2008 12:44

Група Black Eyed Peas написала пісню на підтримку Обами

Will.i.am, учасник групи BlackEyed Peas, написав ще одну композицію на підтримку кандидата в президенти США від Демократичної партії Барака Обами, повідомляє AP.

Нова пісня, названа WeAre TheOnes, була представлена аудиторії в п"ятницю. Цього разу до запису композиції були залучені такі голлівудські зірки, як Джесіка Альба, Райан Філліпп, більш відомий як колишній чоловік актриси Різ Уїзерспун, Керрі Вашингтон і Джордж Лопез, а також знаменита співачка R&bМейсі Грей. Під вокальний рефрен "О-ба-ма! О-ба-ма!", виконуваний запрошеними музикантами, кінозірки пояснюють, чому вони підтримують саме цього кандидата.

Ознайомиться з новим прикладом музичної агітації на користь Барака Обами можна на спеціальному сайті: Wearetheonessong.com.

WeAre TheOnes - друга пісня, записана Will.i.am на підтримку Барака Обами. Попередня композиція, названа YesWe Can, стала хітом на Youtube, зібравши більше 5 мільйонів заходів. У записі цієї пісні, зокрема, взяла участь кіноактриса Скарлетт Йоханссон, яка вперше з"явилася перед публікою в амплуа співачки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Група Black Eyed Peas написала пісню на підтримку Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути