Ексклюзиви
середа, 28 травня 2008 15:32

Громадянка Швеції багато років прожила у шлюбі з Берлінською стіною

Еія-Ріїта Берлінер Мауер, 54-річна громадянка Швеції стверджує, що за знамениту "Берлінську стіну" вона вийшла заміж в 1979 році, повідомляє ФАКТNEWS з посиланням на Telegraph.

Слід зазначити, що прізвище цієї жінки перекладається з німецької саме як Берлінська стіна.

Жінка стверджує, що "Церемонія одруження" нібито пройшла в Берліні у присутності декількох свідків.

Також, за її словами, вона закохалася в стіну, як тільки перший раз побачила її по телевізору в семирічному віці. Після цього вона почала збирати фотографії стіни і накопичувати гроші на поїздку до неї.

Цікаво, що Еія-Ріїта залишалася невинною у відносинах із чоловіками. Хоча, за її словами, зі своїм чоловіком - стіною - вела повноцінні і насичені статеві стосунки. "Мені подобаються довгі тонкі предмети з горизонтальними лініями. "Велика китайська стіна" теж приваблива, але мій "чоловік" - сексуальніше", - заявляє вона.

Тоді як в 1989 році, коли зведена в 1961 році стіна була практично знесена, всі люди тріумфували, "дружина" не могла знайти собі місця.

"Це було жахливо, - каже вона. - Вони калічили мого чоловіка".

Також вона додає, що після об"єднання Німеччини вона до Берліна більше не поверталася і тепер лише зберігає макети, що нагадують про минулу славу її чоловіка". Кажуть, зараз жінка небайдужа до садової огорожі, що знаходиться поряд з її будинком.

Довідка

Сексуальний фетишизм (від секс і фетиш - сексуальний символізм, сексуальний парциалізм) - різновид сексуальної поведінки, за якої джерелом і стимулом для статевого потягу стають неживі предмети: одяг, взуття, речі, зроблені з певного матеріалу.

Випадки, коли фантазії, пов"язані з фетишизмом, викликають у людини незбориме прагнення здійснювати неприйнятні для нього дії, стають перешкодою для нормального статевого життя і заподіюють страждання, є захворюванням, що відноситься до категорії розладів сексуальної переваги (парафілій), повідомляє NEWSru.ua.

Зараз ви читаєте новину «Громадянка Швеції багато років прожила у шлюбі з Берлінською стіною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути