неділя, 29 червня 2014 23:51

ГПУ вияснила, хто подарував Януковичу золотий батон

ГПУ вияснила, хто подарував Януковичу золотий батон
lb.ua

Людиною, яка подарувала екс-президенту України Віктору Януковичу масивне прес-пап'є у вигляді батона в натуральну величину хлібобулочного виробу і вагою в 2 кілограми, виконане з золота, є президент ПАТ "Сумське НВО ім. М.В. Фрунзе" Володимир Матвійович Лук'яненко. Про це стало відомо в результаті виїмки документів в резиденції "Межигір'я", заявив старший слідчий Генеральної прокуратури Ігор Слободяник у коментарі журналістам.

Слідчий розповів, що під час опису майна в резиденції "Межигір'я" в записах начальника охорони об'єкта Костянтина Кобзаря був виявлений список подарунків, вручених Віктору Януковичу в день його народження 9 липня 2013 року. Серед іншого, в документі зазначено, що золоте прес-пап'є "батон" подаровано Януковичу Володимиром Лук'яненко.

Слободяник також заявив, що вилучені документи прийняті на вивчення Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України.

Сам Володимир Лук'яненко пообіцяв прокоментувати факт подарунка кореспонденту "Коментатора" по телефону, попросивши передзвонити йому через кілька хвилин, однак потім його телефон виявився поза зоною доступу.

Секретар Лук'яненка в грубій формі відмовила у спілкуванні журналісту і попросила ніколи більше не дзвонити їй, що можна вважати непрямим підтвердженням факту дарування золотого батона.

Як відомо, золотий батон у натуральну величину та інші вироби з золота були виявлені в "Межигір'ї" 23 лютого, відразу після втечі Віктора Януковича.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ вияснила, хто подарував Януковичу золотий батон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути