Ексклюзиви
четвер, 14 вересня 2017 20:44

ГПУ і СБУ перевірятимуть зв'язок "Кадорр Груп" із нардепом-втікачем Ігорем Марковим

Народні депутати України і патріотичні організації підозрюють одеського забудовника Аднана Кивана у фінансуванні тероризму на сході України за допомогою свого бізнес-партнера і побіжного екс-нардепа Ігоря Маркова

Народний депутат від політичної партії "Народний фронт" Андрій Левус направив звернення головам СБУ і ГПУ з метою перевірки фактів можливого фінансування незаконних збройних формувань з так званих "ДНР" і "ЛНР" відомим і найбільшим одеським забудовником Аднаном кивання. Відповідно до опублікованого журналістському розслідуванню, що ховається від українського правосуддя екс-нардеп і одесит Ігор Марков до сих продовжує заробляти гроші на території Української держави. Причому в цьому йому допомагає один із спонсорів Михайла Саакашвілі бізнесмен сирійського походження Аднан Ківан, який займається будівництво чергового незаконного хмарочоса на місці колишнього санаторію "Нафтовик". Останній свого часу був відчужений у держави сепаратистом Ігорем Маркови через рейдерську схему. Офіційно замовником будівництва чергової "Перлини" виступає громадська організація інвалідів "Допомога та захист", директором якої є топ-менеджер з "Кадорр Груп", а засновниками - соратники Ігоря Маркова за його проросійської партії "Родіна".

Заява свого колеги підтримали і нардепи з Радикальної партії Олега Ляшка Дмитро Лінько та Андрій Лозовий. За їх словами, вони підтримують наміри Андрія Левуса провести всеосяжне розслідування за фактом ведення Аднаном кивання спільного бізнесу з Ігорем Марковим.

 
 

Традиційно найбільш радикальні методи запропонував лідер партії "Братство" Дмитро Корчинський. Він запропонував конфіскувати недобудовану "Перлину" на вул. Каманіна, а забудовника і партнера Ігоря Маркова Аднана Кивана притягнути до відповідальності, поки сам Марков переховується в Москві.

 

Нагадаємо також, що в Міністерстві охорони здоров'я України заявили про наявність цілющого джерела мінеральної води на земельній ділянці колишнього санаторію "Нафтовик", який може бути знищений через зведення величезного елітного житлового комплексу від "Kadorr Group" під назвою "27-я Перлина", розташованого в прибережній зоні.

Зараз ви читаєте новину «ГПУ і СБУ перевірятимуть зв'язок "Кадорр Груп" із нардепом-втікачем Ігорем Марковим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути