субота, 25 червня 2022 06:00

Гороскоп на вихідні: назвали три знаки зодіаку, на які чекають великі зміни

Гороскоп на вихідні: назвали три знаки зодіаку, на які чекають великі зміни
Не беріться за важку фізичну роботу. Сил бракуватиме. Фото: pixabay.com

25-26 червня зірки сприятимуть працьовитим і мужнім. Гарні новини надійдуть з фронту. Станемо на крок ближче до перемоги. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Проведіть ці вихідні за інтелектуальними заняттями, - розповідає астрологиня. – Читайте, листуйтеся, обговорюйте з друзями цікаві для вас теми. На неділю можна спланувати коротку поїздку на відпочинок, відвідати далеку рідню та друзів. Не беріться за важку фізичну роботу. Сил бракуватиме. Не слід розпочинати чогось нового. Напередодні молодика годиться завершувати розпочаті справи. Погано почуватимуться люди з низьким артеріальним тиском. Долучіться до волонтерів. Надсилайте гроші на потреби війська. На Раків, Левів і Козерогів чекають великі зміни. Запросять на нове місце роботи, підвищать зарплатню та освідчаться у коханні".

Овен

Пильнуйте за особистими речами. Зростає вірогідність втратити їх. Вирішуйте проблеми без конфлікту.

Телець

Торговельні операції йтимуть мляво. Зростає ризик придбати неякісний товар. Відкладіть похід на ринок. Не пийте холодних напоїв. Бережіть горло від переохолодження.

Близнюки

Це період романтичного піднесення. Не відмовляйте собі в задоволенні провести більше часу з коханими.

Рак

Не займайтеся робочими питаннями на вихідних. Зіпсуєте і роботу, і відпочинок. Проведіть вільний час на природі. Більше уваги приділяйте водним процедурам.

Лев

Багато дрібниць псуватиме вам настрій. Займайтеся улюбленими справами. Проведіть час із друзями. Допоможіть нужденним. Про роботу подумаєте в понеділок.

Діва

Брак грошей примусить вас змінити плани на відпочинок. Не переймайтеся. Проведіть вихідні вдома з найдорожчими. Перевіряйте термін реалізації продуктів. Запобігайте отруєнню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Спека з грозами повертається: прогноз на вихідні

Терези

Доведеться приймати непрості рішення. Поступайтеся там, де це не є принциповим для вас. Будь що прагніть зберегти стосунки з близькими. Уникайте конфліктів.

Скорпіон

Не порушуйте чужий особистий простір. Навіть з добрих намірів. Зробіть щось приємне для коханих. Побалуйте дітей смачненьким.

Стрілець

Вашої енергії вистачить на всіх. Будьте надійною підтримкою для друзів і рідних. Не варто засиджуватися вдома. Зараз вам потрібен активний відпочинок.

Козеріг

Подбайте про відновлення сил. Ведіть здоровий спосіб життя. Усі проблеми нехай зачекають понеділка. Не відправляйтеся далеко від дому. В чужій оселі вам буде незатишно.

Водолій

Природна впертість заважатиме вам домовлятися з оточуючими. Будьте більш гнучкими під час спілкування. Займіться очищенням організму від шлаків.

Риби

Трохи здорового егоїзму не завадить. Можна дозволити собі додаткові витрати. Грошей не бракуватиме. Придбані речі личитимуть вам. Захищайте шкіру від сонячного проміння.

Синоптики розповіли, якою погодою потішить українців літо.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: назвали три знаки зодіаку, на які чекають великі зміни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути