субота, 13 лютого 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: що треба встигнути зробити за 2 тижні до весни

Гороскоп на вихідні: що треба встигнути зробити за 2 тижні до весни
Проведіть ніч із коханими у романтичній атмосфері. Частіше дивіться на зірки. Фото: pixabay.com

13-14 лютого добре відпочиньте від інтелектуальної праці. Книжки, телевізор і комп'ютер нехай залишаються вдома. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Не варто займатися оновленням комп'ютерних програм, - говорить астрологиня. – Можна втратити корисну інформацію. Розпочатий ремонт техніки затягнеться надовго. Відправляйтеся на прогулянку. Приділіть більше часу улюбленим заняттям і творчості. Проведіть ніч із коханими у романтичній атмосфері. Частіше дивіться на зірки. Вони багатьом напророчать щасливе майбутнє. За два тижні до весни треба завершити справи, які розпочинали ще торік. Варто прибрати шафу і книжкові полоці. Звільніть свій простір для нових речей".

Овен

На вас чекають прибутки у вигляді подарунків. Про гроші можете не турбуватися. Близькі радо візьмуть на себе усі витрати.

Телець

У суботу може з'явитися шанс заробити деяку суму. Скористайтеся нагодою поправити своє матеріальне становище. Гроші знадобляться вам уже в неділю.

Близнюки

Причиною зайвих витрат стане власна необачність. Куплені речі не задовольнять вас своєю якістю. Помилкові розрахунки принесуть збитки.

Рак

Скористатися заробленим на власний розсуд не вдасться. Прогнозуються непередбачені витрати. Майте у запасі певну суму для здійснення термінового ремонту техніки.

Лев

Операції купівлі-продажу пройдуть вдало. Вам щаститиме на вигідні пропозиції. Обновіть свій гардероб у суботу. Боржники можуть повернути вам гроші.

Діва

Доведеться стримувати свої бажання. Доходів ледь вистачатиме на життя. Ще й хтось із родичів мимохіть може спричинити збитки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мороз, хуртовини і ожеледиця: погода випробує українців 12-18 лютого

Терези

Фінансова ситуація залишатиметься складною. Купуйте лише необхідне. На сторонню підтримку не слід розраховувати.

Скорпіон

Обмеження у фінансах не відчуватиметься. Грошей вистачить на запланований відпочинок. Не беріть роботу на вихідні. Помітного прибутку не буде.

Стрілець

Ви можете дозволити собі бути щедрими. Візьміть на себе фінансування родинного відпочинку. Придбання засобів зв'язку краще відкласти.

Козеріг

Комерційна діяльність не буде успішною. Помітно вплинути на існуючий стан справ буде проблематично. Не користуйтеся кредитними картками.

Водолій

Фінансові обмеження примусять вас змінити плани на вихідні. Розділіть витрати з друзями. Разом організувати пікнік легше.

Риби

Кишеня залишатиметься напівпорожньою. Вирушати в далеку дорогу не слід. Коштів на поїздку не вистачить.

Як провести цей тиждень, аби гроші ішли до вашої кишені.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: що треба встигнути зробити за 2 тижні до весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути