Ексклюзиви
субота, 16 січня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: що робити, аби ваше життя суттєво покращилося

Гороскоп на вихідні: що робити, аби ваше життя суттєво покращилося
Задовольніть свою потребу в естетичній насолоді. Слухайте приємну музику, танцюйте, створюйте красу власними руками. Фото: pixabay.com

16-17 січня не варто кардинально змінювати щось у житті. Сміливі експерименти призведуть до небажаного результату. Настрій зіпсуєте надовго. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Займіться улюбленими справами в колі близьких людей, - говорить астрологиня. - Приємна атмосфера буде супроводжувати вас. Цими днями більш чутливими стають вуха, очі й душа. Задовольніть свою потребу в естетичній насолоді. Слухайте приємну музику, танцюйте, створюйте красу власними руками. Дайте можливість серцю насолодитися красою сповна. Дихайте на повні груди. Вбирайте силу природи. Будьте здоровими. Дотримуйтеся карантину. Можна провести вихідні на дачі. Одягайтеся по погоді. Не провокуйте застуди. Домовлятися про весілля, подальшу долю бізнесу чи тісну співпрацю з кимось не варто. Хочете, аби ваше життя суттєво покращилося, попрощайтеся з людьми, які псують настрій і ставлять палиці в колеса".

Овен

Оминайте ігрові клуби. Ваші ставки будуть програвати. Проведіть вихідні з мінімальною розтратою коштів.

Телець

Без грошей на вихідні ви не залишитеся. Спробуйте не шкодувати коштів на задоволення власних потреб. Рідні підтримають ваші ініціативи.

Близнюки

Зростає навантаження на ваш гаманець. Непередбачених витрат стає дедалі більше. Друзі й рідні не зможуть надати фінансової підтримки.

Рак

Бажання співпадатимуть с вашими можливостями, та задовольнити їх буде не так уже й просто. Потрібний товар не знаходитиметься. Родинні обставини заважатимуть.

Лев

Прогнозується неочікуваний прибуток у вигляді подарунків. Можуть надійти й несподівані гроші. Сума не велика. Але приємним буде сам факт.

Діва

Відкладіть гроші на сплату податків і комунальних рахунків. Інакше доведеться відкласти ці виплати. У вихідні можуть бути великі витрати на господарчі потреби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Любовний трикутник, колишні коханці та ревнощі – на які події буде багатою середина зими

Терези

Не час виявляти щедрість. Здійснюйте операції купівлі-продажу без участі посередників. Не варто йти на зайві витрати. Допомоги від них буде небагато.

Скорпіон

Інфляційні процеси помітно вплинуть на ваш бюджет. Доведеться переглядати плани на відпустку. У ці дні не вирушайте в дорогу з обмеженою сумою в кишені.

Стрілець

Наявна сума грошей не покриватиме ваших витрат. Виникне потреба у додаткових джерелах фінансування. Стане у пригоді відкладений грошовий запас.

Козеріг

Не варто звертатися до послуг сервісних служб. Якість роботи не відповідатиме виставленим рахункам. Фінансова підтримка знадобиться вашим партнерам. Не відмовляйте.

Водолій

Тиждень був досить прибутковим. Фінансових обмежень ви не матимете. Дозвольте собі задовольнити бажання близьких людей. Організуйте маленьке родинне свято.

Риби

Не варто шукати підробітку. Доходи від нього не коштуватимуть витраченого часу. Відпочиньте. Про прибуток дбатимете в робочі дні.

Люди дізнаватимуться правду, яку від них приховували роками. Астрологиня розповіла, як екватор зими впливатиме на українців.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: що робити, аби ваше життя суттєво покращилося». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути