Ексклюзиви
субота, 12 червня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: чому середина червня така особлива для кожного

Гороскоп на вихідні: чому середина червня така особлива для кожного
Екскурсії, творчі зустрічі, туристичні походи – найкращі форми відпочинку в цей час. Фото: pixabay.com

12-13 червня – особливий час. Це перші вихідні після коридору затемнень. Кожен може проявити свої здібності, заявити про уміння, почати більше заробляти і досягати мети. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Непосидючим і балакучим буде чим зайнятися у ці вихідні, - говорить астрологиня. – На всіх нас очікує круговерть подій. Тому активні від природи люди почуватимуться чудово. Не плануйте пролежати на дивані і поспати довше звичайного. Вам просто не дадуть здійснити задуманого. Якщо тільки ви не виїдете на пару днів якомога далі від дому. Екскурсії, творчі зустрічі, туристичні походи – найкращі форми відпочинку в цей час. Люди відчуватимуть приплив натхнення. Все вдаватиметься легко і швидко".

Овен

Здійснити необхідні покупки і відпочити краще у неділю. Субота надасть вам можливість заробити додаткову суму. Скористайтеся такою нагодою.

Телець

Дефіциту коштів не буде. Сплануйте відпочинок на власний смак. Побалуйте себе й рідних вишуканими стравами.

Близнюки

Фінансове питання стоятиме гостро. Кишеня не буде порожньою, проте список витрат різко виросте. Не відправляйтеся у подорож. Відпочиньте вдома.

Рак

Грошей не бракуватиме. Не женіться за дешевим крамом. Азарт покупця може підірвати ваш бюджет. Ви ризикуєте накупити купу непотребу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з українських знаменитостей щепився від коронавірусу

Лев

Частину зароблених за тиждень грошей вам не вдасться одержати. Це утримає вас від здійснення необдуманих покупок, але не відмовляйте собі у придбанні нового одягу.

Діва

Дім потребуватиме додаткових коштів. Майте деяку суму на непередбачені витрати. Не шкодуйте грошей на поточний ремонт сантехніки.

Терези

Ці дні обіцяють ряд приємних фінансових сюрпризів. Знайдуться необхідні товари за помірні гроші. Вам можуть повернути давно забутий борг.

Скорпіон

Подбайте про розумний розподіл існуючих коштів. До надходження чергового заробітку прибутку не буде. Стережіться злодіїв.

Стрілець

Очікується прихід грошей. Ви одержите добру винагороду за свою роботу. Не економте коштів на сімейному відпочинку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Хто з українських знаменитостей щепився від коронавірусу

Козеріг

Здійснення ваших планів обійдеться дорожче очікуваного. Та це серйозно не підірве вашу економіку. У кишені буде достатньо грошей.

Водолій

Дні прикрих дрібних втрат. Контролюйте поточні витрати, особливо у неділю. Звертайтеся до заощаджених коштів лише у разі крайньої необхідності.

Риби

Невідкладні витрати заберуть більшість виділених на вихідні грошей. Деякі з ваших бажань задовольнити не вдасться. Зачекайте кращої нагоди.

Унікальні фото демонструють, як відбувалося перше Сонячне затемнення 2021 року.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чому середина червня така особлива для кожного». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути