субота, 09 січня 2021 07:00

Гороскоп на вихідні: чим шокує середина зими

Гороскоп на вихідні: чим шокує середина зими
Не час призначати перше побачення. Будьте готові до того, що люди частіше виявлятимуть егоїзм. Фото: pixabay.com

9-10 січня багатьом запам'ятаються надовго. Комусь підвернеться удача – зумієте знайти нове житло для оренди по вигідній ціні. Хтось отримає запрошення на нове місце роботи. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Ці дні також можуть принести розчарування у коханні, - каже астрологиня. – Розвіються романтичні уявлення про світ. Не виправдаються й деякі інші очікування. Не час призначати перше побачення. Будьте готові до того, що люди частіше виявлятимуть егоїзм. Організуйте індивідуальний відпочинок для себе чи своєї родини. Колективні виїзди планувати не слід. Середина зими шокує новими вимогами. Комусь доведеться надолужувати свої знання з англійської, комусь перейти на дистанційну роботу. Дехто замислиться, чи не змінити йому професію. Це рішення дасться нелегко, але якщо наважитеся, то виграєте з цього".

Овен

Потреби у грошах постійно зростають. Задовольнити їх уповні поки що неможливо. Тож не витрачайте вихідні на роботу. Відновіть сили перед новим робочим тижнем.

Телець

Іграшки й забаганки близьких людей обійдуться вам у немалу копійку. Не варто жертвувати власними інтересами на користь рідні. Обов'язково придбайте щось і для себе.

Близнюки

Проблем з грошима не буде. Ще й надійде несподіваний прибуток. Може повернутися давно забутий борг. Вам щаститиме з вигідними покупками.

Рак

Не дозволяйте себе ошукати на ринку. Ставтеся критично до реклами. Бережіть власні речі. Їх можуть зіпсувати у транспорті чи на вокзалі.

Лев

Оформленням майнових доручень займіться у робочі дні. У вихідні порадуйте малечу подарунками. Великих речей купувати не слід.

Діва

Не беріть на себе додаткових фінансових зобов'язань. Вам ледве вистачатиме грошей на здійснення необхідних закупок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Венеційський лев та голова бика: що показали на фестивалі крижаних скульптур

Терези

Фінансова ситуація ускладнюється. Ви не встигатимете забезпечити вчасного поповнення своєї кишені. Не відмовляйтеся від матеріальної підтримки з боку родичів.

Скорпіон

У вашій кишені достатньо грошей. Додаткових внесків потребуватимуть транспортні засоби. Не зволікайте з проведенням поточного ремонту.

Стрілець

Не намагайтеся задовольнити усі забаганки партнерів. Думайте про завтрашній день. Великих прибутків найближчим часом не передбачається.

Козеріг

Тиждень був не надто прибутковим. Доведеться зменшувати витрати у вихідні. Званий вечір для друзів не вписуватиметься у ваш бюджет.

Водолій

Враховуйте фінансові обмеження під час планування вихідних. Розраховувати на додатковий заробіток не слід. Уникайте заборгованості.

Риби

Купуйте книжки. Поповніть свою колекцію фільмів. Заробленого за тиждень вистачить на довго. Але варто знати міру. Гроші спливатимуть швидко.

Астрологиня Рената Раєвська дала прогноз для всіх знаків зодіаку на січень.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чим шокує середина зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути