субота, 30 листопада 2019 07:00

Гороскоп на вихідні: чим порадує перший день зими

Гороскоп на вихідні: чим порадує перший день зими
Відмовтеся від зайвої порції алкоголю. Пам'ятайте про підвищену аварійну небезпеку на дорогах. Фото: astrozodiac.net

30 листопада стримуйте свою агресію і заздрість. 1 грудня зустріньте у колі найдорожчих серцю людей. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

Ці два дні сильно відрізнятимуться за характером подій одне від одного, - пояснює астролог. - У суботу прокидатимуться найгірші риси характеру людей. Розум слабко контролюватиме інстинктивні поривання. Стримуйте свої бажання будь-що заволодіти чимось.Неділя буде спокійною. Краще не проводити її у великій компанії. Відмовтеся від зайвої порції алкоголю. Пам'ятайте про підвищену аварійну небезпеку на дорогах. Перший день зими потішить цікавими пропозиціями. Запропонують додаткову роботу чи гарні знижки на товар, який ви давно шукали".

Овен

Не плутайте щедрість з марнотратством. Ризикуєте позбавитися великої суми у рекордно короткі строки.

Тілець

Очікується великий відтік грошей. Контролюйте цей процес. Не допускайте хаотичних витрат. Проведіть більше часу з родиною. Запросіть у гості батьків.

Близнюки

Ви матимете достатню кількість грошей на відпочинок. Порадуйте себе і близьких обновками. Придбання фото- та відеоапаратури краще відкласти.

Рак

Триває період відносної матеріальної стабільності. У ці вихідні не доведеться себе обмежувати у чомусь. Не економте на подарунках для коханих і дітей.

Лев

Будьте обачними у крамниці та на ринку. Не поспішайте з вибором товару. Ви можете віддати велику суму за неякісну річ. Перевіряйте здачу.

Діва

У вашому розпорядженні буде немала сума. Але вона непомітно розійдеться. Родина потребуватиме чергових внесків. Відкладіть частину коштів виключно на свої витрати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 25 листопада – 1 грудня: чим потішить останній тиждень осені

Терези

Заробити у ці дні не вдасться. Не бажано звертатися до послуг сервісних служб. Необхідні покупки зробіть зранку у неділю.

Скорпіон

Виплатять затриману зарплатню. Проте задоволення від того ви не відчуватимете. За тиждень зібрався цілий список заборгованостей.

Стрілець

Фінансова ситуація далека від стабільності. Зароблені кошти на деякий час залишаться недоступними для вас. Потурбуйтеся про розумний розподіл існуючих грошей.

Козеріг

На розкішний подарунок для дорогої людини грошей не вистачить. Не слід позичати. Дефіцит фінансів компенсуйте фантазією.

Водолій

Приводу для тривоги не буде. Фінансова криза суттєво не впливатиме на ваш гаманець. Сміливо реалізовуйте свої плани.

Риби

Ваші фінансові можливості обмежені. Проте на необхідні покупки коштів вистачатиме. Брати участь у лотереї не слід. Виграшу не буде.

Синоптик розповіла, якої погоди чекати у вихідні.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на вихідні: чим порадує перший день зими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути