Ексклюзиви
четвер, 09 січня 2020 07:00

Гороскоп на 9 січня: від чого краще відмовитися у цей день

Гороскоп на 9 січня: від чого краще відмовитися у цей день
Настає період стабільності у стосунках. Будьте вдячними коханим за ніжність та піклування. Фото: astrozodiac.net

9 січня не варто зводити нових будівель. Це будуть не надійні споруди. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Частіше траплятимуться падіння з висоти. Краще відмовитися від відпочинку у горах та екстремальних видів спорту, - говорить астролог. – Люди будуть особливо ревно захищати свої майнові права. Тому намагайтеся не зазіхати на чужу власність. Ускладнюється економічна ситуація. Не робіть відчайдушних кроків. Настає період стабільності у стосунках. Будьте вдячними коханим за ніжність та піклування".

Овен

Очікується прихід грошей на банківські рахунки. Поки що одержати їх на руки не вдасться. Укладання нових фінансових угод перенесіть.

Телець

Брати участь в акційному розпродажі товарів не треба. Великого фінансового виграшу від цього не вийде. Грошей у гаманці буде вдосталь.

Близнюки

Бажання й можливості не співпадатимуть. Солідних прибутків не очікується. Займатися придбанням речей для створення власного іміджу не слід. Економте.

Рак

Очікується покращення фінансової ситуації. Не знижуйте темпу роботи. Беріться за підробіток у позаробочий час. Дбайте про підтримання престижу своєї фірми.

Лев

До основного заробітку додадуться преміальні. Не поспішайте раніше йти з роботи. Найбільш плідною буде праця у вечірні години.

Діва

Здійснити усі заплановані покупки не вдасться через брак коштів. Фінансова ситуація дещо ускладнюється. Проте частіше траплятимуться потрібні товари за помірні ціни.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп на 6-12 січня: астролог здивувала прогнозом на Різдвяний тиждень

Терези

Невеликі грошові надходження суттєво не вплинуть на ваш бюджет. Доведеться скористатися відкладеними заощадженнями. Розпочинається скрутний період.

Скорпіон

Одержана сума буде меншою за очікувану. Частину заробленого доведеться віддати. Подумайте про розумний розподіл наявних грошей.

Стрілець

Критичний період минає. Скористайтеся нагодою покращити своє матеріальне становище. Не поспішайте витрачати зароблене.

Козеріг

Доходи стабільно зростатимуть. Більше грошей приноситиме робота у вечірній час. Можете дозволити собі солідні витрати. Займіться страхуванням власного майна.

Водолій

Дефіциту грошей не буде, проте вони надто швидко спливатимуть. Відкладіть деяку суму зароблених коштів. Пізніше цей запас знадобиться.

Риби

Не плануйте на цей час важливих фінансових операцій. Завершуйте розпочаті справи. Заздалегідь потурбуйтеся про покупки, аби не переплачувати.

Синоптики розповіли, коли українцям чекати на хуртовини.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 січня: від чого краще відмовитися у цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути