пʼятниця, 09 квітня 2021 07:00

Гороскоп на 9 квітня: що незвичного готує цей день

Гороскоп на 9 квітня: що незвичного готує цей день
Козерогам грошей не вистачатиме. Давно очікувані кошти не надійдуть і цього дня. Фото: pixabay.com

9 квітня вирощуйте квіти. Пересаджуйте рослини. Вони матимуть здорове і міцне коріння. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Створюйте затишок в оселі, - каже астрологиня. – Робіть знайомим подарунки, виготовлені своїми руками. Приготовлені страви будуть особливо смачними. У цей день бажано менше говорити. Триває період підвищеного травматизму. Поводьтеся обережно біля вогню. Дотримуйтеся правил безпеки під час роботи з механізмами. Може розпочатися незвичний роман. Вас не лякатиме велика різниця у віці. Ігноруйте коментарі оточуючих. Довіряйте своєму серцю".

Овен

Плануйте здійснення найбільш важливих фінансових операцій на другу половину дня. Можливі затримки з надходженням грошей.

Телець

Заробити вагому суму не вдасться. Фінансовий потік поступово зменшуватиметься. Знизьте рівень своїх потреб.

Близнюки

Будьте уважними під час проведення розрахунків. З вас спробують стягнути зайві гроші. Відстоюйте свої фінансові інтереси.

Рак

Яскравих подій у сфері фінансів не очікується. Не витрачайте грошей після заходу сонця. Вечірній похід по крамницях не буде вдалим.

Лев

Вдалий день. Не гайте часу. Працюйте і заробляйте. Без грошей ви не залишитеся. Фінансові проблеми потроху відступатимуть.

Діва

Добрий час для працевлаштування. Детально обговоріть з шефом умови фінансування вашої праці. Прагніть підвищення рівня життя.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У квітні пройде два яскравих зорепади: де та коли краще дивитися

Терези

Нові фінансові проєкти будуть вельми успішними. Виявляйте ініціативу. Вона буде підтримана колегами і керівництвом. Гроші самі йтимуть до рук.

Скорпіон

Гроші надходитимуть, та не затримуватимуться у ваших руках. Майже весь заробіток одразу йтиме на сплату невідкладних рахунків. Проте дефіциту фінансів не буде.

Стрілець

Гроші не переводитимуться у кишені. Намагайтеся мислити стратегічно. Зараз вам необхідно свідомо йти на певні витрати заради майбутніх прибутків.

Козеріг

Грошей не вистачатиме. Давно очікувані кошти не надійдуть і цього дня. Боржники не поспішатимуть вчасно розрахуватися з вами.

Водолій

Прибутки надходитимуть невеликими сумами. Цього вистачатиме для забезпечення ваших потреб. Ще й залишиться для придбання презентів близьким.

Риби

Розмір доходів не задовольнятиме вас. Для забезпечення щоденних потреб необхідні будуть додаткові кошти. Шукайте підробітку.

Південний антициклон Пеґґі принесе в Україну справжнє квітневе тепло.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 квітня: що незвичного готує цей день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути