вівторок, 09 березня 2021 07:00

Гороскоп на 9 березня: яким знакам пощастить найбільше

Гороскоп на 9 березня: яким знакам пощастить найбільше
Позбавтеся шкідливих звичок і обтяжуючих знайомств. Фото: pixabay.com

9 березня не шукайте зустрічі з предметом вашого кохання. Особливо якщо людина намагається уникати зовнішніх контактів. Нічого доброго з цього не вийде. Про це Gazeta.ua розповіла астрологиня Олена Максимова.

"Головний біль і розгубленість будуть супроводжувати людей протягом дня, - каже астрологиня. – Вкрай невдалий для розумової діяльності час. По можливості відкладіть подорожі та службові поїздки. У дорозі на вас чекатимуть аварії та затримки. Мету поїздки не буде досягнуто. Виходьте з дому у справах заздалегідь. Добрий час для руйнування. Позбавтеся шкідливих звичок і обтяжуючих знайомств. Найбільше щаститиме Тельцям і Козерогам".

Овен

Не беріть на себе відповідальність за колективні гроші. У разі нестачі певної суми вам доведеться розраховуватися з власної кишені.

Телець

Нехай справи йдуть у звичному руслі. Без прибутку ви не залишитеся. Орендоване у цей день приміщення не окупатиме своєї вартості.

Близнюки

Незавершені колись справи доведеться доводити до ладу. Це призведе до зайвих витрат. Тому придбання нових речей слід відкласти.

Рак

Деякий час до одержання основного заробітку доведеться зачекати. Господарюйте економно. Можете розраховувати на підтримку близьких людей.

Лев

У вашому розпорядженні обмежена сума грошей. Але її вистачить до наступного надходження фінансів. Не плануйте на цей час проведення виставок і презентацій.

Діва

Купувати меблі чи інші предмети інтер'єру не час. Їхня якість не задовольнить ваші вимоги. Не варто також виставляти на продаж свої речі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невтішні прогнози - що чекати від погоди 2021 року

Терези

Не давайте обіцянок щодо спонсорської підтримки оточуючих. Ваш бюджет не дозволить планувати додаткові витрати. Відкладіть придбання комп'ютерної техніки.

Скорпіон

Удача не буде супроводжувати вас у фінансових справах. Гроші даватимуться в результаті копіткої праці. Зменшуйте кількість витрат.

Стрілець

Стануть у пригоді колись заощаджені гроші. Вони допоможуть безболісно пережити період малих доходів. Купуйте книги.

Козеріг

Очікується достатньо високий рівень прибутку. Вкладати гроші в переоснащення комп'ютерів не слід. Нові програми можуть зупинити роботу машин.

Водолій

Гаманець помітно спорожніє. Прибутки не виправдають ваших сподівань. Не допускайте зростання заборгованості. Добре зважуйте свої фінансові кроки.

Риби

Рівень доходів різко знижується. Відкладіть вирішення майнових питань до кінця тижня. Проведіть ревізію своєї бухгалтерії.

Астрологиня розповіла, чому цей тиждень такий особливий. Її прогноз вражає.

Зараз ви читаєте новину «Гороскоп на 9 березня: яким знакам пощастить найбільше». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути